Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 275
  • Citiri 206,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Backtestingurile se fac pe o perioada mai mare de trei zile, cu siguranta. Fiindca 3 zile nu garanteaza catusi de putin ca strategia nu ar pierde bani. Daca vrei exemplu de backtesting, am atasat unul

• Nici pentru mine nu inseamna nimic... e bine insa ca imi pot pastra aici anumite materiale (indicatori...foto..ea-uri eventual..)... si sa imi amintesc pe viitor ca odata , candva am reusit sa fac

• Magicianul
    Magicianul

Contul acesta l-am pierdut odata cu reinstalarea windowsului , cand am pierdut parola; stamentul l-am primit pe email . Daca probabilitatea ca tranzactia sa reuseasca este  mare , atunci si riscul asu

Imagini postate

Postat

EUROUSD timp de o ora 60 puncte

Si eu am profitat de aceasta miscare astazi. nu am prins 60 de pips ca ma mancat mana si am avut valoare mare cumparata dar am facut 50% din cont in jumate de ora.Felicitari pentru tranzactie.

Postat
  • Autor

Si eu am profitat de aceasta miscare astazi. nu am prins 60 de pips ca ma mancat mana si am avut valoare mare cumparata dar am facut 50% din cont in jumate de ora.Felicitari pentru tranzactie.

mai mult decat castigul intereseaza DACA folosesti acelasi sistem .

Postat

mai mult decat castigul intereseaza DACA folosesti acelasi sistem .

Fireste ca folosesc acest sistem altfel nu postam in aceasta zona.Folosesc acest sistem si sunt foarte multumit de el.

Postat

Iata pina cand nu ma grabesc , indicator Laguerre nu este depasit mai sus de 0,75 si inca MTF-MA decamdata nu arata bine in ce directie dar se vede e spre coborire

post-6089-0-90680300-1348559322_thumb.jpg

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.