Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 1,2k
  • Citiri 985,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catoli

• Wow. Someone drank the kool aid. Habar n-ai cat de departe de adevar esti. Urmaresc de cateva luni de zile forum-ul bitcoin, si nu a fost saptamana in care sa nu apara o teapa noua si useri care sa-si

• Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii       Curs special pentru barbati   Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barb

Imagini postate

Postat

nfp 2.09.2011 => 0 Posted Image

ce sa inteleg? in 3 saptamani dolarul american n-o sa mai valoreze nici cat hartia pe care e tiparit? Posted Image

chiar asa a aparut peste tot? operatorul respectivului server o sa ia un cap in gura de la bernake ca-i strica astia pe burse dolaru' Posted Image

Editat de BogdanM

Postat

Eu mai degraba citesc ca din 0 nu mai poate decat sa creasca... dar ios o persoana inca pe simulatorare , asa ca nu prea as avea vreun cuvant de spus :laugh:

Postat

da, e pe bune, chiar 0 e . prima oara din 1945 cand se intampla asa ceva. Eu am crezut ca e vreo poanta.. n-am prins/vazut asa ceva pana acum.

dar ma rog.. banuiesc ca nfp-ul cu zero-uri paveaza si el mai departe calea spre QE3.

• 4 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.