Sari la conținut

Featured Replies

Postat

EUR/GBP, plasare ordin peste la nivelul pietii (activat)

Sell limit: 0.8543

S/L: 0.85592  (16.2 unitati)

T/P: 0.85204  (22.6 unitati)

Marime lot: 1

Risk reward: 1.39

Valoarea unei unitati: 22.2 USD

Risc asumat: 0.19%

post-2510-0-46547900-1369814821_thumb.png

Succes!
  • Răspunsuri 716
  • Citiri 164,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• 24052013 Ca sa continui ideia acestui proiect astazi voi analiza tranzactionarea pe saptamana care a trecut si voi arata in ce context de piata a decurs .   Am atasat trei grafice unde se vede perioad

• M-am uitat putin peste pozitiile deschise de unii colegi de Fond si constat cu tristete ca unii din noi, deschidem pozitii minuscule, microscopice, de dimensiuni bacteriene as zice, pt. a masca inabil

• Magicianul
    Magicianul

In forex exista intr-adevar cateva lucruri care pot creea in mintea mea semne de intrebare si uneori...chiar emotii negative de frustrare! Dar astea nu sunt nicidecum legate de managementul riscului !

Imagini postate

Postat

GBP/USD, plasare ordin la nivelul pietii

Sell: 1.50534

S/L:  1.51295  (76.1 unitati)

T/P:  1.49855  (67.9 unitati)

Marime lot: 0.5

Risk reward: 1.39

Valoarea unei unitati: 3.31 USD

Risc asumat: 0.25%

post-2510-0-43034700-1369815423_thumb.png

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

tot mai multe conturi sunt in rosu. se pare ca caracterul aleatoriu (random) al pietei isi spune incet cuvantul...

Mergem mai departe...

Postat

Riscul a fost minimalizat la ambele tranzactii prezente astazi in piata atat la EURUSD cat si la GBPUSD. Pe fiecare tranzactie in parte este cate un risc de 0.3% din valoarea capitalului de baza .

Dupa parerea mea este prea devreme sa ma pozitionez in piata cu SL pe intrari .

In acest moment per total strategie exista un risc de 0.6% cu un potential de  aproximativ 4% din valoarea de baza a capitalului .

Va urez succes !!!

post-6242-0-13038400-1369816173_thumb.png

Postat

@ johnbull

Parerea mea despre conturile rosii este una pozitiva . Eu pot sa spun ca inceputul este bun si cel mai important lucru este ca baietii tin riscul sub control si in felul asta o sa reuseasca pana la urma .

Dupa pachete de cate 10 tranzactii de fiecare o sa reevaluam situatia si o sa incercam impreuna sa gasim o solutie la greselile fiecarui participant in parte .

Principalul este riscul controlat si raportul de profit/ pierdere . In plus sa nu uitam ca unele strategii sunt mai bune pe trend dar in acest miment nu prea trenduri sunt mai mult corectii si intoarceri de trenduri . Din acest motiv nu trebuie descurajat spiritul !

Mai bine pierzi corect decat castigi gresit !

Succes !!!

Postat

@ Bogdan_rex

Nu nu merge sa faci cont la alt broker . Daca vrei sa te inscrii citeste regumlamantul de pe prima pagina a topicului .

Daca esti de acord cu el atunci inscriete .

Te asteptam cu mare placere !

Colegii noi sunt bineveniti !

Succes !!!

Postat

post-6809-0-97865900-1369817592_thumb.gif

adaugare (buy GBPJPY) D time frame - preconizez iesirea din triunghi in sus

Lot 1

SL 152,014 (123 pips)

TP 155,977 (272 pips)

RR 1/2

Risc asumat 0,81 %

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.