Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 143
  • Citiri 67k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @Apollo Am scris ca sunt putine sanse , nu ca este imposibil , daca era imposibil , nu aminteam de SL . Pana acum , o corelare din punct de vedere a timpului intre valuri , eu unul nu am reusit sa gas

• Uite ca nu e schimbare.  Eu zic ca nu are cum economic vorbind, iar tehnic, cine da Sell aici? Asta e o intrebare  Probabil ca dupa ce ne jucam pe la 1,40, atunci da, dar pana atunci, nu vad tehnic vo

• @Magicianul    Corect , din punct de vedere al timpului , eu cel putin , asa cum am mai scris , nu fac analize zilnice , iar trendul principal poate dura luni de zile , insa referitor la punctul initi

Imagini postate

Postat
  • Autor

@ Barbones

De ce 6 luni , este posibil sa dureze si mai putin , dar si mai mult . Poate fi si 1,41 sau mai mult , dar sa vedem finalizat acest val b . Valul c vom sti pana unde ajunge ( cu aproximatie ) , abia in momentul in care avem finalizate 4 valuri din el .

Editat de ovidiu_gnt

Postat
  • Autor

Asadar piata se joaca , dupa pofta ei si avem la Eur-Usd un nou maxim , pe acest val , care probabil va fi depasit si el . Insa ceea ce voi scrie se poate sa fie ciudat , sunt putine sanse ca 1 3892 sa fie depasit momentan ( dar nu imposibil ) . Cu acest val , se va forma o alta combinatie decat cea descrisa in postul anterior ( dublu plat ) si anume o dubla combinatie cu primul val plat , iar cel de-al doilea zig-zag . Aceasta combinatie din cate se pare este valul c , al unui triunghi contractiv nelimitativ ( valul a - plat cu val b slab si c alungit , valul b - zig-zag ). Conform celor scrise de Neely , in general valurile plate cu valul c alungit se afla in triunghiuri , iar la noi se afla chiar ca val a . Valul b care a fost zig-zag si avand acelasi grad ( in triunghi ) cu valul plat alungit , nu a depasit originea valului a . Din aceasta cauza , dubla combinatie care are un grad mai mare decat zig-zagul , nu poate depasi originea valului b . Daca cele scrise de mine pana acum se adeveresc , valul d , nu va cobori nici el sub originea valului c , iar valul e va fi cel mai mic val al triunghiului . Odata cu finalizarea valului e , vom avea completarea valului B ( dubla combinatie - plat cu triunghi ) . Spor !

Postat

Asadar piata se joaca , dupa pofta ei si avem la Eur-Usd un nou maxim , pe acest val , care probabil va fi depasit si el . Insa ceea ce voi scrie se poate sa fie ciudat , sunt putine sanse ca 1 3892 sa fie depasit momentan ( dar nu imposibil ) . Cu acest val , se va forma o alta combinatie decat cea descrisa in postul anterior ( dublu plat ) si anume o dubla combinatie cu primul val plat , iar cel de-al doilea zig-zag . Aceasta combinatie din cate se pare este valul c , al unui triunghi contractiv nelimitativ ( valul a - plat cu val b slab si c alungit , valul b - zig-zag ). Conform celor scrise de Neely , in general valurile plate cu valul c alungit se afla in triunghiuri , iar la noi se afla chiar ca val a . Valul b care a fost zig-zag si avand acelasi grad ( in triunghi ) cu valul plat alungit , nu a depasit originea valului a . Din aceasta cauza , dubla combinatie care are un grad mai mare decat zig-zagul , nu poate depasi originea valului b . Daca cele scrise de mine pana acum se adeveresc , valul d , nu va cobori nici el sub originea valului c , iar valul e va fi cel mai mic val al triunghiului . Odata cu finalizarea valului e , vom avea completarea valului B ( dubla combinatie - plat cu triunghi ) . Spor !

Tranzactionezi si alte paritati?

Editat de Tim_isoara

Postat

@Tim_isoara

Nu , pentru mine e suficient atat . Ma mai uit din cand in cand la Gbp/Usd .

@ovidiu_gnt

Pacat. Nu imi place eur/usd din cauza daily atr. Acum tranzactionez eur/jpy eur/aud pentru ca au daily  atr > 100 pips

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.