Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@Tim_isoara

Asteapta un pic si o sa vezi si pe Eur/Usd asa ceva .

Da. Dar avem daily ATR EU 67 pips EJ 103 pips EA 114 pips.

• Răspunsuri 143
  • Citiri 67k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @Apollo Am scris ca sunt putine sanse , nu ca este imposibil , daca era imposibil , nu aminteam de SL . Pana acum , o corelare din punct de vedere a timpului intre valuri , eu unul nu am reusit sa gas

• Uite ca nu e schimbare.  Eu zic ca nu are cum economic vorbind, iar tehnic, cine da Sell aici? Asta e o intrebare  Probabil ca dupa ce ne jucam pe la 1,40, atunci da, dar pana atunci, nu vad tehnic vo

• @Magicianul    Corect , din punct de vedere al timpului , eu cel putin , asa cum am mai scris , nu fac analize zilnice , iar trendul principal poate dura luni de zile , insa referitor la punctul initi

Imagini postate

Postat

Salut ,

Deoarece vad ca numarul de vizitatori este in crestere , m-am gandit ca ar fi bine sa va atentionez ca este posibil ca in cursul zilei de astazi , sa asistam la schimbarea trendului la perechea valutara Eur/Usd . Probabilitatea de a avea o miscare violenta de intoarcere este una foarte mare , intrucat se afla in desfasurare acel ultim impuls de care va vorbeam in postul anterior si acesta este din cate se pare un impuls terminal . Intrucat valul 3 al acestui impuls nu stiu daca este finalizat , nu pot afirma daca este cu valul 1 extins sau nu , insa valul 1 a fost retras cu putin peste 61,8% ( 3 pips ) .

Spor la pipsi !

530 pips down foarte buna analiza. Felicitari

Editat de Tim_isoara

Postat

Am si eu o intrebare. Care este valoarea maxima admisa  cand pretul ajunge la un nivel fibo ? Vad ca Ovidiu zice de 3 pips, am vazut ca se vorbeste si de ticks, bine, pe stocks se vorbea de ticks, dar in forex ? Care e marja de eroare, cat peste sau sub, ca un nivel fibonacci sa fie considerat suport sau rezistenta ? 

Editat de Apollo

Postat
  • Autor

Salut,

Dupa depasirea maximului de 1,3893 la Eur/Usd, se pare ca acel triunghi despre care scriam ca este contractiv si nelimitativ , mai are o calitate , este (va fi) de tip running. In aceste conditii , valul d , a carui confirmare o vom avea in momentul strapungerii liniei x-x , va cobora pana in zona colorata cu albastru. Va depasi linia albastra (intre minimele b si d trebuie sa fie liber), dar in acelasi timp nu trebuie sa depaseasca linia rosie (daca trece de linia rosie , va fi triunghi expandabil(?!)). Valul e , in opinia mea, va atinge un nou maxim, depasind originea valului d , insa nu cred ca va depasi 1,4050 (nu va intersecta linia a-c si va fi mai mic decat valul c). Dupa finalizarea acestui triunghi, vom discuta despre implicatiile lui, in evolutia pietii.

@Apollo

Discutia despre nivelele fibonacci a mai fost. Ele sunt doar orientative, in general pentru identificarea patternurilor (ex.: zig-zag sau plat, val b slab, normal sau puternic, val c esuat, normal sau alungit,etc.) si sa nu ai asteptari sa fie precise (ex.:am identificat un impuls 1, iar corectia trebuie sa retraga acel impuls 50%+x pips). Sunt stricte doar la identificare, dupa finalizarea valului (ex.:daca valul b retrage valul a cu un pip peste linia de 61,8%, atunci avem plat).

Sper sa fi fost de folos.

post-3630-0-68667500-1394789392_thumb.jpg

Postat

Studiu de caz  pentru a raspunde la intrebarea.

Who anticipated a 700 pips movement  from 09/05/2013 on EURUSD, and 120 pips movement  from 10/22.2013.  If so..How?

Am raspuns la acesta intrebare mai demult si arata cum ne poate ajuta Elliott Wave in tranzactionare.Intrebarea a fost in engleza iar raspunsurile la fel. Dar cred ca acest lucru nu este un impediment.

Editat de Tim_isoara

Postat

I will not answer on the basis of fundamental analysis.
I want to respond to your question with a view of technical analysis from elliott wave.
On a daily chart we have a ABC move. Target for C is 100% fib. ext. around 1.3800.
Yellow line is 10/22/2013.Now wave green 4 is over and we are in wave green 5 up.
we move to H4

post-7921-0-19176600-1394951715_thumb.png

Postat

On H4
We have wave green 4 over and expect 5 wave move up to end wave green 5 and end wave red C.
This 5 wave move up i count with magenta.
Wave magenta 4 is over. On Fib. Exp. we have target for wave magenta 5
target 1) 61,8% fib. exp. 1.3767
target 2) 100% fib exp. 1.3839

we move to H1

post-7921-0-81152100-1394951814_thumb.png

Postat

On H1
Wave magenta 4 is over. We expect 5 wave move up to end wave magenta 5 and end wave red A(from daily)
This 5 wave up i count with blue.
And response  is. wave blue 2 is over on 1.3661 and we wait for wave blue 3 up and wave blue 5 up.
Wave 3 blue up is over 1.3792 and wave blue 5 is over 1.3832.
From end of wave blue 2 to end of blue 3 is 131 pips and 25 hours.
From end of wave blue 2 to end of blue 5 is 171 pips and 73 hours.
And From end of wave red B to end of Wave red C is 697 pips and 42 days
Pivots are very useful to count Elliott Wave.
Green pips.

post-7921-0-75118100-1394952129_thumb.png

Editat de Tim_isoara

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.