- Răspunsuri 174
- Citiri 111,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Most Popular Posts
-
Dacă tot ai făcut o analogie cu şahul, îmi permit să o extind. Va fi o paranteză foarte largă. Dacă moderatorii o consideră prea deplasată şi ocupând spaţiu inutil îi rog să şteargă postul. În jocu
-
Popads, eu nu vreau neapărat să-ţi distrug visul legat de EA. Piaţa ţi-l va distruge, fără ajutorul meu. Ai grijă doar să nu bagi bani mulţi atunci când laşi un EA să-ţi tranzacţioneze contul. Piaţa s
-
stai linistit ca omul nu mai intra pe vamist. Nu mai citi toate prostiile pe aici si invata Elliot. Fara Elliot esti mort. Pa
Featured Replies
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- Următoarea
- Pagina 6 din 18
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- Următoarea
- Pagina 6 din 18
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am primit numeroase solicitări prin email şi yahoo messenger să postez la modul concret una din strategiile pe care le folosesc.
Gata, m-aţi convins. Mi-a luat o zi întreagă să o scriu într-o formă accesibilă şi celor mai puţin experimentaţi, dar nu-mi pare rău, deoarece cred că sunt primul român care publică aşa ceva.
Veţi găsi în ataşament documentul în format MSWord cu strategia respectivă, precum şi indicatorii şi template-ul pentru MetaTrader4. Vă doresc lectură plăcută şi nu mă supăr dacă mi-o faceţi praf. Ar fi şi mai bine dacă-i aduceţi îmbunătăţiri.
Pentru cei care au întrebări sau sugestii, îi rog să folosească adresa de email din document, sau să posteze aici (însă nu pot verifica zilnic acest thread).
LP.zip