Sari la conținut

EUR/USD


maslow

Postări Recomandate

O parte din Sell am închis, incasand peste 300 de puncte. Exista totuși posibilitatea de un reverse către 1.27. Sa vedem...

 

Am trecut de nivelurile FIBO, îngrijorările mele erau zadarnice. Asa ca 1.20 o sa vedem in curând :|

Editat de iordaki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O analiza simpla pe time-frame-ul de 1h, ne arata ca asistam la un posibil patern Head and shoulders, explicat de Bulkovsky sub forma aceasta, cu testare de noi minime, dupa ce a facut reject din linia de trend de la baza "umerilor" (shoulders), conform imaginii:

 

post-2510-127487311895_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

EURO e in CANAL!

 

stiu ca se poate interpreta in mai multe feluri... lasand gluma la o parte iata si un grafic cu canalul

 

post-2415-127496658449_thumb.gif

 

daca ar sparge rezistenta verde de sus inca as privi 1.31 ca si target, cat despre tendinta descendenta... eu inca nu sunt convins ca o sa sparga decisiv 1.21 incat sa o ia la vale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Euro este sub presiunea retrogradarii Spaniei dar cu sustinere puternica din partea Chinei. Retrogradarea a fost mai mica decat se asteptau.

Sapt. viitoare este NFP vineri asa ca range ul la euro va continua.

Dupa un Mai unde se spune ca - In MAI vinde si fugi - vine Iunie, inceput de vacanta. Sansele de miscari puternice scad.

Decizia o vor lua China si NFP ul de vineri daca spargem Lower Low la EURO - 2140 deocamdata puternic aparat de toti oficialii si puternic targetat de speculatori.

 

2140 este 50% fibo din toate timpurile High Low.

 

Pana vineri scalpul este la putere :|

post-2659-12752115829_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Foarte frumos "recall" pe euro M30, aproape perfect, se vede bataia, cu bolta, in plus confirmata atat de stochastic cat si de adx. Short la 1.217, stopul se misca pe linia galbena iar targetul fix undeva dedesupt (nu se vede pe grafic). Nu am pretentia sa ajunga la target, e pus doar pentru PaperTrader ca sa isi faca calculele (daca pica sub 1.21 inainte de a bate stopul, inchid pe miscare in favoarea mea de 23 de pipsi, asa iese din calcule, :D)

 

post-1272-12756308199_thumb.jpg

 

de cand am facut snapul a intrat un pic la apa cu vo 10 pipsi, dar atata vreme cat nu trece de linia albastra, sell-ul e inca valid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era cat pe ce sa iti dau peste nas si sa te mustru cand am vazut 14 la periods la ADX, dar, pe urma, am vazut ca esti pe 30m si e ok. Interesant ca mai foloseste cineva ADX, e chiar mai bun decat RSI, ca strengh (putere) a trendului :D Well done, mate.

Editat de tradelover
am sters citatul, conform regulamentului. Care perioada a lui ADX ar fi trebuit sa o folosesc daca de exemplu as fi fost pe daily? :p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Si continuarea evolutiei, precum am presupus, nu a trecut de linia albastra. Aceasta e ceea ce eu numesc un setup bun, cu o intrare corecta (well, norocul are si el partea lui, in orice tranzactie). Stopul s-a mutat urmarind linia galbena, cum era de asteptat, desi inca nu e asigurata la pozitiv inca. Avand in vedere ca e vineri si multi lichideaza shorturile, o intoarcere spre BE e oricand posibila. Ar trebui asigurata, dar o las sa curga pe automat. Daca nu era weekend, sigur o lasam sa se matureze (spre 1.17, cum ma laudam anterior :D hehe). Targetul a facut si el un salt in sus datorita miscarii rapide a cursului (in tendinta sa il prinda pe miscare favorabila). Daca nu se mai misca si incepe sa stea pe loc o voi inchide manual, nu vreau sa o las peste weekend cu situatia de acum pe euro. Daca revine la BE o sa mut targetul la BE+ceva, incercand sa o inchid cu un castig sau o pierdere mica (presupunand ca nu da in stop cat sunt in drum spre casa, acum plec de la job).

 

post-1272-127565113036_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.