Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

Am deschis un nou short. Ar fi trebuit sa o fac cu 10-12 pips mai devreme, dar e greu si cu trezitul din somn ;)

Am atasat printscreen-ul corespunzator.

post-1-1184569988_thumb.jpg

• Răspunsuri 131
  • Citiri 78,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Man, divergentele astea sunt niste chestii interesante, dar sa stii ca tranzactionand doar dupa ele nu vei reusi decat sa pierzi bani. Ele se intampla din doua motive foarte simple, unu: pentru ca act

• Divergentele apar dintr-un considerent matematic foarte simplu - teorema limitei centrale se numeste in matematica, sunt consecinte ale acestei teoreme. Indicatorii sunt - mai mult sau mai putin - med

• Dragi traderi incepatori, Va propun o metoda simpla si profitabila de tranzactionare, metoda care nu necesita decat o analiza simpla pe o platforma mt4 si folosirea a 2 indicatori. Cei 2 indicatori su

Imagini postate

Postat
  • Autor

Tranzactia de mai inainte, short, nu a avut prea mult potential, am inchis-o manual la +7pips.

Linia de trend in sus a fost sparta, suntem din nou long.

cnf. imaginii atasate

In imaginea 2, se vede divergenta bulish trasata cu linii galbene. O noua linie de trend in sus se stabilizeaza.

O tranzactie cu f. mult potential (img. 3). Am inchis-o totusi ptr. ca am de rezolvat alte probleme mai presante. Revin la trading poate mai tarziu. Spor!

post-1-1184575072_thumb.jpg

post-1-1184575071_thumb.jpg

post-1-1184575070_thumb.jpg

Postat
  • Autor

tranzactie short, cnf. primului printscreen

a 2-a figura arata o noua linie de trend valida, un short confirmat

post-1-1184589286_thumb.jpg

post-1-1184589285_thumb.jpg

Postat
  • Autor

Am inchis tranzactia precedenta la +21 pips. Alte 2 oportunitati, long si short au mai existat dupa ce am inchis short (fiecare cu potential de 20, 30 pips).

cnf. figurii atasate.

post-1-1184665153_thumb.jpg

Postat
  • Autor

Am reluat long, cnf. printscreen atasat

Post modificat: am inchis long la +11 pips.

Marketul nu a fost prea generos cu trenduri la eur/usd, in ultimele zile perechea s-a plimbat in range in jur de 30 pips.

O noua oportunitate short (vezi img 2 atasata) a aparut prin trecerea pretului peste linia de trend in sus.

La primul trend mai serios pe eur/usd o sa va arat concret cum se muta sl si cum se face piramidare sau/si overtrade.

post-1-1184668255_thumb.jpg

post-1-1184668254_thumb.jpg

Postat
  • Autor

wow, 3 miscari frumoase, intr-un final, la eur/usd

long azi noapte, short dimineata, acum din nou trend frumos long.

post-1-1184770324_thumb.jpg

Postat
  • Autor

Dragi traderi,

Exemplele care le-am facut aici sper ca sunt clare. Daca nu, astept intrebari.

concluzii despre aceasta strategie? e ceva f. simplu si face profit doar cand e trend (ca orice strategie de following trend).

Ce dejavantaje are?

-rr (ratia risk to reward mica)

-ptr. profit pozitiile trebuiesc urmarite in intraday.

Ce avantaje are?

-nu trebuie sa anticipati miscarile, trebuie doar sa urmariti trecerea pretului peste liniile de trend.

-sl mic, profit mic si constant la orice miscari.

Postat
  • Autor

incerc sa caut pe alte forumuri posturi similare la strategia expusa.

Am gasit un thread frumos pe forex-tsd:

http://www.forex-tsd.com/general-discussion/398-trendlines-divergence-strategies.html

Mai uitati-va si pe el, cel care posteaza foloseste si alti oscilatori, poate sa fie interesant.

O sa mai caut si alte linkuri ptr. threaduri in aceeasi idee si o sa le postez aici.

• 3 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.