Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut,

sint intru totul de acord cu trasarea liniilor de trend, Elder spune acelasi lucru, acestea se traseaza prin open/close, nu prin high/low, acolo e un semn clar ca pretul a fost respins.

Urmareesc de citeva zile forumul asta si imi da o senzatie de absenta totala, in afara de citiva care posteaza, aproape toate threadurile sint moarte!

Ce se intimpla?

Stau toti pe forex factory si tsd?

Hai sa-l revitalizam un pic, baieti! Sint destui romani incepatori care ar mai invata cite ceva si e mai simplu pe limba lor.... =))

Legat de topic, am gasit zilele astea niste indicatori interesanti, care v-ar putea fi utili in aplicarea strategiei de fata.

Se pot seta cum va doreste inimioara, va pot arata cite timeframuri doriti simultan si nu incarca CPU-ul aiurea.

Eu folosesc CCI, Stoch si WPR, pe M15, M30, H1, H4 si D1.

Delectati-va!

All_CCI_v1.0.mq4

All_CCI_v1.0.ex4

All_RSI_v1.0.mq4

All_RSI_v1.0.ex4

All_Stochastic_v1.0.mq4

All_Stochastic_v1.0.ex4

All_WPR_v1.0.mq4

All_WPR_v1.0.ex4

Postat

dupa cum am zis, de obicei postam cind aveam ceva neclar; acum mi s-au clarificat multe lucruri... in plus nu mai am asa de mult timp sa postez exemple sau sa-mi scriu ideile, dar asta nu inseamna ca nu raspund la intrebarile altora.

citeste topicul, trage concluziile, treci pe practica si intreaba cind nu intelegi ce se intimpla.

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

alerte pe liniile de trend. nu sunt decit email si pop-up, daca cineva ar putea sa adauge si sunet ar fi grozav. si daca s-ar mai putea ca activarea alarmei sa se produca doar dupa inchiderea candelei de partea cealalta a liniei, ar fi perfect.

Alerter.rar

Alerter4U.rar

• 3 luni mai târziu...
Postat

m-a ajutat cineva (xenaxon de pe chatul mkt) cu sunet custom pe linia de trend. atasez indicatorul modificat.

Alerter_snd.rar

• 1 lună mai târziu...
Postat (editat)

si din nou stergem praful de pe topic.

nu mai stiu daca am atasat aceasta arhiva (scleroza, ce sa-i faci...), are exemple de divergente si citeva pdf-uri explicative.

spor la studiat! si bineinteles, asteptam intrebarile.

Divergence.rar

Editat de Scrat
Postat

@Scrat!!!

Nu vrei sa dam si cu putin Pronto pe acest topic si sa punem analize concrete?Teoria si cateva exemple sunt simple dar sa vedem unde intaplmin dificultati.Si chiar as avea o problema de rezolvat.

Postat

primul exemplu: e-u, 30min, divergenta bearish ascunsa, confirmata (pret sub linia de trend). target cel putin 1.4090.

post-1398-1221523333_thumb.jpg

Postat

a mers bine tranzactia pe e-u, a atins 1.4090 (sincer ma mir cum n-a luat-o razna cu toate timpeniile care se intimpla acum in US, dar ce conteaza ce cred eu... trade inchis pe profit).

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.