Sari la conținut

Strategie simpla de reversal la h4/daily


Postări Recomandate

inainte de a mai discuta de timeframe-uri mici, as vrea sa reamintesc tuturor ca topicul se cheama "Strategie simpla de reversal la h4/daily". nu vreau sa impiedic in nici un fel initiativa voastra cu contul demo pentru ca mi se pare cea mai buna idee pusa in aplicare pina acum, dar as vrea sa vad si eu tranzactii luate conform acestor timeframe-uri mari si evident, tinute pina cind se maturizeaza, adica citeva zile/saptamini.

daca nu vrea sa faca nimeni asa ceva, o s-o fac eu cind ma intorc acasa. acum am timp doar sporadic, citesc posturile si intru de 2-3 ori pe saptamina sa vad ce mai face contul demo.

Editat de Scrat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Scrat

Tocmai discutam cu cineva, ce nebunie ar fi sa lasam vreo cateva zeci de pozitii deschize, ptr. maturare, pe contul de demo :))

Dar poate merita facuta o demonstratie :P

 

@MarcoTrader

Nu mai induce lumea in eroare cu supozitii de-astea despre tf-uri mici s.a. Poate ar fi bine sa postezi pe o strategie paralela, de scalping. Daca nu, macar invata despre lucrurile postate aici si incearca sa aduci idei constructive in sensul asta.

Editat de mfx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In legatura cu stabilirea unui sl care sa nu depaseasca 0.5% din cont, acum ceva vreme Tradelover ne-a facut cadou un script care ne poate ajuta sa stabilim marimea lotului tranzactionat in functie de sl-ul dorit astfel incat sa ne putem incadra intr-un procent de risc prestabilit.

Ii multumesc inca odata si il atasez din nou pentru cei care vor sa-l instaleze in MT. Puteti sa-i atasati un hotkey dupa instalare (la mine am ctrl+k) pentru a putea fi apelat mai usor. Nu uitati ca trebuie bagat la scripts nu la indicators. :))

CalculRisk.mq4

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sell la gj, intrare pe m5 cu div+ob+fibo cluster, in corectiva.

pe m5 se observa un dbl top.

post-1947-1225694887_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Harif

Trebuie sa pui un pic sl-urile mai largi. Sunt mai multi factori de care trebuie sa tii cont.

g/j se misca larg pe sute si mii de pipsi. Ultima unda la h1 a avut 1000 de pipsi. La o toleranta maxima de calcul a fibo de 4%, e normal sa ai din capul locului o fluctuatie de 40 de pipsi in jurul valorii care te intereseaza. Apoi, mai e si spreadul...

Mai e si stop hunting de la broker, ca ai setat sl la 163.08 si cel mai inalt punct de pe grafic la g/j a fost la 163.33

Deci, take care!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bun, acum probabil ca va intrebati care e logica?

Sa luam oricare dintre tranzactiile setate, de ce asa si nu altfel? Sa zicem aud/usd

De ce am zis h1 in jos impulsiva, cand de fapt tendinta e in sus? Fiecare tf cu logica lui. Am postat aici pozele ca sa pricepeti mai pe indelete.

post-1465-1225701918_thumb.jpg

post-1465-1225701927_thumb.jpg

Editat de mfx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.