Sari la conținut

EURO-DOLAR

flames

Postări Recomandate

stii care e chestia kerosen? ca si eu stiam de ea dar nu aveam cu ce sa o confrunt, acu am argumenete sa sustin ce ai zis tu ce am postat eu si ce ai postat tu! daca lucrurile merg si patternu rezista, mergem sus de tot, inca un argument e ca mergem iar monoval pa h4. abia e val 1 si e inceputul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am invatat ceva esential din elliott, elliott cat de improbabil il vad unii cat de inexact nu minte niciodata!!! patternurile sunt clare coborarea (sau valul C din abc flat in val 4) nu a stricat nimic.

Editat de flames
Link spre comentariu

sa-ti spun uramtoarea? lira :)))))))))))))))) si ea s-a intarit pe acelasi considerente sa aibe de unde sa "slabeasca" dar aici mai este o chestie ... grava pt lira si anume ca schimbul se face pe usd deci usd e valuta forte pe cand lira este o chestie nationalista ingamfata :) americanii cel putin au pe ce se baza oricat s-ar duce ca si paritate iar influenta americii este imiita comparativ cu sora ei mai in varsta :) iar cand barca ia apa.... cred ca lira de la americani nu o sa vada o mana intinsa ci un deget. care deget?! te las sa ghicesti :))))))))))))))))) repet in special pt tradelover :) intarirea dolarului nu a fost decat o masura de a nu duce dolarul brusc in 2,5 si la o criza mondiala fara precedent. intai l-au intarit ca sa nu se duca dupa lira turceasca :D))))))))))))))))) si asa se va intampla si cu CHF care elvetieni, au pus repede prosopul pe tambal (ei avand o expunere relativ ridicata pe subprime) ca sa nu amplifice si ei care ei sunt bancherii lumii de sute de ani. oricum lumea nu ar fi suportat doua sau trei crize majore (usd, lira, franc). deci as vrea sa vad un punct de intrare pe lira si pe franc. :D din partea voastra a celor care va ocupati cu EW si AT daca se poate. m-ar ajuta mult :)

btw... cine va iesi foarte intarit? yenul why? poi din cate stiu ei au excedent. si inca una si gata. oricare vine la putere dar inspecial obama daca apare(care se pare ca aceasta criza de pe wall street este biletul lui catre casa alba, va trebui sa inceapa o operatie pe "cord deschis" la dolar ceea ce inseamna ca inainte de a s eitnari, va trebui sa mai slabeasca ceva. administratia clinton a lasat USA pe excedent. tampitii de acum cu IQ-ul cel mai "tare" a lui bush-ila, au spus ce cel mai bien se traieste pe datorie si ca este o prostie sa ai bani in visterie :D)))))))))))))))))))))

in fine .... diferenta intre america si europa este ca la noi pe harta europei stau nemtii :)

Link spre comentariu

mi placut ultima fraza mult de tot.

ca sa explic elliott care e foarte simplu. urcam in val 5 si e val terminal

ca vom avea 5 extins sau nu asta e, ca vom merge pana la 2 2,5 se ating niste extensii fibo mari si gata. apoi vom incepe un mare ABC intins in timp si in pret si oriunde va urca sau pana unde vom ajunge in 2 3 ani inapoi la 1,4, asa vad eu situtia.

Link spre comentariu

Mai bine nu v-ati juca cu corectiile pe tf-uri mici.La cat e de nebuna piata o sa pierdeti profit important.Poate va aduceti aminte de toate evenimentele asemanatoare cand a urcat euro si a coborat, semnalele erau unul peste altul, dar pretul continua sa urce\coboare ca nebunul.Rabdare....... the trend is the best friend. :)

Editat de MarcoTrader2007
Link spre comentariu

@kerosen (Post #70)

...sunt intru totul deacord cu 1,7-2 cu toata teoria bien argumentata a lui tradelover sau tavi_star si restul :) dar de la teorie pana la realitate... sau de la proiecte pana la realitate....

1. nu sunt de acord sub nici o forma cu teoria paritatii

2. care e teoria mea??? :)

Editat de tavi_star
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.