Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 130
  • Citiri 46,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• exoteeq-trade
    exoteeq-trade

daca analizele care le-am facut pina in prezent sunt corecte, atunci ne aflam in unda 5 din 5. Structura seamana cu un tip de diagonal impulse, iar unda 4 tocmai s-a terminat.

• cat de curand vom avea niste raspunsuri pentru short, eu zic ca a inceput deja dar sunt reticient astept spargerea spargerea si confirmarea de la 1.4000 si de acolo cred ca va fi numai in jos. valu 5

• MarcoTrader2007
    MarcoTrader2007

Pofteste maestre Iordaki

Imagini postate

Postat

Am facut o mica previziune a undei ce urmeaza sa urce sus sus sus.

Bun desen! Deşi deja e puţin modificat, dar e inca actual
Postat
  • Autor

DA DOAMNE SA NU FIE ASA! ca am pus pending de buy!

o lectie care am invata o demult (referitor la ce am scris mai sus cu rugamintea) elliott nu minte niciodata! si e simplu in esenta lui dar mintea noastra tinde sa complice lucrurile -eu am observat asta de atatea ori pe pielea mea-

Editat de flames

Postat
  • Autor

o varianta la 15 minute. avand in vedere ca zgomotul e mare pe un tf asa mic este destul loc de interpretari. aceasta varinata sta in picioare daca daca nu spargem lowul -la h 4 sunt semnale puternice de sell si daca mergem in jos varianta lui IORDAKI mi se pare corecta cu diagonalu.

rectific> 4 albastru sta lanaga y negru.

post-1776-1222342235_thumb.jpg

Editat de flames

Postat

o varianta la 15 minute. avand in vedere ca zgomotul e mare pe un tf asa mic este destul loc de interpretari. aceasta varinata sta in picioare daca daca nu spargem lowul -la h 4 sunt semnale puternice de sell si daca mergem in jos varianta lui IORDAKI mi se pare corecta cu diagonalu.

Da spargerea LOW-ului ar deschide drumul spre varianta mea din postul nr.81

Uite pun si eu un TF mai mic in cazul diagonalului

http://clip2net.com/clip/m3810/thumb640/1222342669-clip-94kb.jpg

Cat de încurcata este... adevărata capcana

Editat de iordaki

Postat

repet: treba nu e deloc incurcata :) e clar ca dolarul trebuie sa atinga macar altitudinea unei orbite circumterestre (precum au facut adineauri chinezii :) ) doar ca nu e lasat sa scape :) e normal ca sa incerce sa il tina cat mai jos posibil dar si aici puterea bancilor este limitata iar interventia trebuie facuta foarte calculat pt a il tine macar la niveleul asta.... parca ar fi un pitbull in lesa :) daca rupe lesa, au pus-o americanii

Postat

repet: treba nu e deloc incurcata :) e clar ca dolarul trebuie sa atinga macar altitudinea unei orbite circumterestre (precum au facut adineauri chinezii :) ) doar ca nu e lasat sa scape :) e normal ca sa incerce sa il tina cat mai jos posibil dar si aici puterea bancilor este limitata iar interventia trebuie facuta foarte calculat pt a il tine macar la niveleul asta.... parca ar fi un pitbull in lesa :) daca rupe lesa, au pus-o americanii

Adevărat! e clar totul mergem in sus.Aici era întrebarea pentru 24-48 de ore. (cum mergem in sus? sub ce forma?)
Postat
  • Autor

daca e diagonalul de care zice iordaki si spargem lowul putem trece de varful valului 1 -in diagonal e permis asa ceva adica putem merge pana la 14390 .

Editat de flames

Postat

Legat de fundamental, pe la Tv se aude ca USD-ul intr-a din nou intr-o gaura.Iar Bush a venit cu un discurs, cum ca sa nu ne facem griji (adica americanii) ca o sa se stabilizeze treburile.

Din asta inteleg ca euro are de mers inca in sus.Cat de bine se coreleaza fundamentalul cu tehnicul, iar altii se cearta pe tema "care-i mai buna".

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.