Sari la conținut

49 membri au votat

1. 1. Sunteti interesati de analize video din perspectiva acestei strategii?

• Da
      44
    • Nu
      5

Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Featured Replies

Postat
  • Autor

Deocamdata am 2 tranzactii deschise care nu le-am inchis, chart-urile sunt postate la tine pe topic.

O sa dureze pana fac un nr. de ceva tranzactii ca sa pot posta un statement.

La cate tranzactii doresti sa postez un statement ?

Eu, la sfarsitul fiecarei zile de trade postez un statementul cu All history. Cred ca e bine asa, daca nu esti ocupat cu studiul sau altceva.

Editat de dirzuandreiovidiu

• Răspunsuri 441
  • Citiri 100k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

USD/JPY, 1H => Setup confirmat:     Analiza preliminara:   Prezenta candlestick-urilor destul de puternice pe directia up, unele aproape ca sunt Marubozu-uri. Prezenta divergentei de tip bearis

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Am facut o analiza video pe cateva cross-uri conform acestei strategii:   Analiza   Bafta!

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Evolutie tranzactie USD/JPY, 1H     Management:   ZM1(87.74) - ATINS. Trebuie ca SL-ul sa fie adus la +1 pip pentru cei care ati intrat pe acest setup.     Obiectiv:   TP1: 87.24, unde se va

Imagini postate

Postat

Prima tranzactie nu se ia in considerare, pt. ca am determinat-o cu alta strategie, si pt. a nu mai deschide n conturi am zis sa merg pe acelasi cont cu strategia ta Darzule.

post-2700-126873183475_thumb.gif

DetailedStatement.htm

Postat
  • Autor

Prima tranzactie nu se ia in considerare, pt. ca am determinat-o cu alta strategie, si pt. a nu mai deschide n conturi am zis sa merg pe acelasi cont cu strategia ta Darzule.

E foarte dificil cu 100 usd si intrari cu lot de 0.01, fiindca nu poti inchide profit partial. Nu ne intereseaza suma in special ci procentajele de reusita caci, nu-i asa, putem face procente similare indiferent de suma tranzactionabila?

Postat

Pozitie adusa la BE+1. De ce am adus-o la BE ? Pt. ca se observa o rezistenta puternica la 89.16

Bafta

post-2700-126873528394_thumb.gif

Postat
  • Autor

Pozitie adusa la BE+1. De ce am adus-o la BE ? Pt. ca se observa o rezistenta puternica la 89.16

Bafta

Well done, pal! :D

Postat
  • Autor

Aud/Usd daily, divergenta bearish classic:

Desi pretul a inchis candela daily sub linia de trend am preferat sa intru short in apropierea zonei de la 0.9160 pentru a castiga mai multi pips la pozitie si, observati cum pretul a retestat acea zona inainte sa cada. In jurul lui 0.9049 avem primul suport unde voi asigura la +1 pips pozitia, eventual chiar mai mult, pentru a acoperi swap-ul negativ ce se adauga pozitiei. Tp1: 90.25 Tp2: 89.22 si Tp3: 87.55

post-2510-126874784117_thumb.pngaud[/acronym].PNG]

Spor la pips.

Postat

Scenariul pt. long nu a tinut asa ca a luat SL -4.33 conform atach

post-2700-12687479841_thumb.gif

Postat
  • Autor

Alte doua pozitii inchise pe verde, una dupa un setup 4h pe o divergenta bearish classic:

post-2510-126874810899_thumb.png

si cealalta dupa un setup de pe daily, dupa o divergenta bearish classic:

post-2510-12687482435_thumb.png

Postat
  • Autor

Scenariul pt. long nu a tinut asa ca a luat SL -4.33 conform atach

Se mai intampla sa luam si stop loss-uri nu numai target profit-uri, mergem mai departe. Ne asumam pierderile si continuam.

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

Alte doua pozitii inchise pe verde, una dupa un setup 4h pe o divergenta bearish classic:

post-2510-126874810899_thumb.png

si cealalta dupa un setup de pe daily, dupa o divergenta bearish classic:

post-2510-12687482435_thumb.png

La cea de-a 2 tranzactie nu ai asteptat inchiderea candelei daily ? Ai intrat in timp ce spargea linia de trend ?

Cum este mai bine ? Asteptam sa se inchida candela dupa ce a spart linia de trend ? sau in timpul spargerii intram blind in trade ?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.