Sari la conținut

49 membri au votat

1. 1. Sunteti interesati de analize video din perspectiva acestei strategii?

• Da
      44
    • Nu
      5

Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Featured Replies

Postat
  • Autor

felicitari dirzule. f clar si concis explicat totul. ai talent ce mai tura gura.

doar o chestiune am de spus ( pe langa ce a spus domn' profesor oltciter)

pt ca ai cerut pareri iti arat ce vad eu pe eur/gbp weekly:

post-1703-126799465091_thumb.gif

dupa spargerea triunghiului vom stii in ce directie va merge pretul. intrare eventual la retestarea laturei sparte.

si o intrebare. care curs al domunului dologa?

Rosesc Vlad, termina. :smile: Perfect de acord cu graficul si explicatia ta privind eur/gbp.

A fost vorba de Clubul de Afaceri de la Deva, unde domnul Dologa a sustinut un seminar.

Bafta.

• Răspunsuri 441
  • Citiri 100k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

USD/JPY, 1H => Setup confirmat:     Analiza preliminara:   Prezenta candlestick-urilor destul de puternice pe directia up, unele aproape ca sunt Marubozu-uri. Prezenta divergentei de tip bearis

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Am facut o analiza video pe cateva cross-uri conform acestei strategii:   Analiza   Bafta!

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Evolutie tranzactie USD/JPY, 1H     Management:   ZM1(87.74) - ATINS. Trebuie ca SL-ul sa fie adus la +1 pip pentru cei care ati intrat pe acest setup.     Obiectiv:   TP1: 87.24, unde se va

Imagini postate

Postat
  • Autor

Posibil sfarsit de retrace la 70.7 fibonacci, daca linia de trend va fi sparta vom intra short si ii vom face management conform graficului:

post-2510-12680386056_thumb.png

La zona fiecarui target price voi inchide 2/3 din pozitie si voi muta stop loss-ul si mai jos iar la suporti doar voi conserva cat mai mult din profit modificand stop loss-ul.

Bafta.

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat
  • Autor

Oportunitate de short la eur/chf. Desi traficul este ucigator de-a dreptul, riscul pe care il implica este foarte mic, in jur de 10 pips stop loss daca nu mai noi high-uri. La fel si potentialul. Trebuie asigurat aproape instantaneu odata ce a confirmat, in jur de 8 pips, depinde acum pana unde se va face candela bearish peste linia de trend.

post-2510-126801309139_thumb.png

Postat
  • Autor

Monthly: mai are de coborat in opinia mea pentru a face si o divergenta clasica bullish pe capete (pretul LL si osma HL), uneori nu e suficient doar sa ai o divergenta bullish ascunsa. Se vor lua decizii de mutare sl in zona pozitiva in caz de incalcare a liniei de trend, la R1 si R2 iar la TP1, TP2, TP3 inchideri partiale.

post-2510-12680420943_thumb.png

Weekly: desi Sorin zice ca e bottom (nu contest doar din punct de vedere weekly), osma imi sugereaza ca e OB, iar OB in conditii de un trend down e un semn de exclamatie foarte puternic. Aici divergenta bearish ascunsa a fost confirmata deja. Nu recomand totusi intrare acum. Intrarea trebuia facuta mai devreme, e pierdut momentumul tranzactiei.

post-2510-126804256376_thumb.png

Daily: divergenta bullish clasica ne sugereaza o viitoare miscare corectiva sau de ce nu o schimbare de trend inspre up confirmand si scenariul de pe monthly, sa nu uitam ca si divergentele clasice pot semnala inceputul unui reversal.

post-2510-126804293254_thumb.png

Sugestia mea, este sa asteptati si sa corelati 3 tf-uri daca se poate, daca nu 2, pentru a avea o perspectiva mai ampla asupra miscarilor viitoare.

Postat
  • Autor

Managementul pozitiei eur/chf:

Pretul a atins target 1, am inchis 1/3 din pozitie, restul ramane la dezvoltare - se poate vedea pe contul pe care vi l-am dat cateva posturi mai sus.

post-2510-126805616397_thumb.png

Postat
  • Autor

Managementul pozitiei eur/jpy:

Pretul a atins tp1 in momentul cand a spart linia de trend minora, asadar am intrat cu buy limit, cativa pips sub pret. Pe urma, a atins R1, ce m-a determinat sa asigur la +1.

post-2510-126805967098_thumb.png

Postat
  • Autor

Managementul pozitiei eur/chf:

Pretul a atins target 1, am inchis 1/3 din pozitie, restul ramane la dezvoltare - se poate vedea pe contul pe care vi l-am dat cateva posturi mai sus.

post-2510-126805616397_thumb.png

Am asigurat pozitia la +1 de indata ce a ajuns in zona lui S1 si a lovit stop-loss-ul imediat dupa aceea. Totusi a functionat, desi perechea este mai dificila de tranzactionat.

post-2510-126806250373_thumb.png

Postat
  • Autor

Posibil sfarsit de retrace la 70.7 fibonacci, daca linia de trend va fi sparta vom intra short si ii vom face management conform graficului:

post-2510-12680386056_thumb.png

La zona fiecarui target price voi inchide 2/3 din pozitie si voi muta stop loss-ul si mai jos iar la suporti doar voi conserva cat mai mult din profit modificand stop loss-ul.

Bafta.

Am inchis 2/3 din pozitie si am adus sl la +1 intrucat pretul a atins tp1 si s1 si se cerea efectuarea acestui lucru.

post-2510-126806263215_thumb.png

Voi reveni mai tarziu cu noi oportunitati de intrare.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.