Sari la conținut

Postări Recomandate

Ma intreb (si va intreb) si eu: in chartul EURGBP de mai sus, nu poate fi o problema faptul ca EMA mai rapida se suprapune peste EMA mai lenta?!

 

Daca le interpretezi ca suporti/ rezistente este semn ca acolo pretul va intalni un suport mai puternic, si de altfel Vaxx a pus un target pe acea zona!

 

Daca te referi la crosul celor doua este , spun eu, imposibil sa-l ei drept semnal de intrare in trade deoarece parametrii sunt 150 si 365!

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, la cros ma refeream, ca la un semnal de invalidare a shortului. Am observat chiar si la valori mari ca acestea ca, dupa intretaiere, trendul are tendinta sa urmeze semnalul. Probabil ca nu e o regula.

Multumesc!

 

In tehnica prezentata in acest topic folosim ema 150 si ema365 ca zone de suport sau rezistentza. Nu ne intereseaza dpdv al crosului celor doua ema!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oltciter : de ce folosesti TF de 8H si 2D ? Ce avantaje prezinta ?

 

Exista configuratzii de cate 2 candele (h1,h4, daily) care luate impreuna formeaza pinbar. De asemenea de multe ori un grafic aglomerat ,sa spunem h4, se poate clarifica ca zone de blocaj sau targeturi pe h8.

 

Si nu este vorba numai de pinbar. Iata un exemplu pe USDJPY d2.

 

 

post-1363-126818716918_thumb.png

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oltciter, explica-mi si mie te rog un lucru. La GBP-USD, referitor la pinbarul ala weekly. Am incercat sa trasez o linie de trend ca in clipul ala ce l-ai facut despre linii de trend si din cate vad eu linia de trend nu imi arata un retracement egal cu 1.5400, mai degraba daca ar fi sa atinga linia de trend, ar fi undeva pe la 1.5200 dupa care sa astept un semnal short. Ce se intampla cu analiza mea, nu am trasat eu corect linia de trend? Merci foarte mult Oltciter pentru intelegere si bafta la pips for all!

post-4133-126820337921_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista configuratzii de cate 2 candele (h1,h4, daily) care luate impreuna formeaza pinbar.

Eu zic ca pe Daily, 2 bare lungi, una bullish cealalta bearish, pot alcatui un PinBar care poate fi luat in considerare. Acest PinBar poate sa nu apara pe D2, depinde cum sunt grupate cele 2 bare, impreuna sau nu. Idem pentru alte TF-uri.

 

Folosind TF-uri suplimentare este clar ca se pot descoperi mai multe setup-uri. Chestia e, ca daca le descopar doar eu, de exemplu, si foarte multi-nu, atunci puterea acestor configuratii nu este prea mare.

 

2) Ce parerea ai despre corelarea perechilor valutare ? Cred ca trebuie urmarite doar perechile putin/deloc corelate. Uneori un setup este anulat pentru ca perechea respectiva se coreleaza cu alta.

Editat de dannad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.