Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Pe GBP-USD H4 se pare ca avem un inside bar. Urmeaza sa asteptam confirmarea lui la ora 20:00. Oltciter care ar puteaq fi vorba de o retestare a 1.5000 dupa care plecare short?

Foarte probabil! Datorita trendului puternic down este de evitat intrarile long, cel putzin la momentul actual!

Postat

EUR/JPY, H4, W1

Sper ca este bine, sincer am vazut si analiza facuta de vakablak, dar eu nu am mai avut rabdare.

Va salut pe toti

post-2700-126746182079_thumb.gif

post-2700-126746182863_thumb.gif

Postat (editat)

EUR/JPY, H4, W1

Sper ca este bine, sincer am vazut si analiza facuta de vakablak, dar eu nu am mai avut rabdare.

Va salut pe toti

La weekly ai dat-o in bara big time! Unde trebuie sa asteptam sa se formeze BEOB?

La h4 a fost bine luat beob-ul acela cu toate ca a fost cam riscant. Trebuia sa fie asigurat la BE demult!

Mai bine ai anula sellstopul ala! O sa deschizi short pe swinglow sau pe limtita inferioara a zonei de range. Oricum ai lua-o e naspa! Si mai este o chestie. Closeul barei saptamnale a fost peste 121.00!

Daca tot vrei sa taxezi BEOB-ul ala weekly , astepta un retrecement semnificativ pe daily sau h4!. Nu vrea sa faca retrec, asta este. Mai sunt si alte oportunitati!

Editat de oltciter
Postat

BEOB la BRN (pt. incepatori nu recomand aceste bare de continuare de trend aflate la mijlocul "box-ului" - vezi w). Luat deja 60% din profit la 1.0420 si la restul de 40% mutat SL cu 10 pipsi deasupra intrarii.

post-1613-126746356471_thumb.gif

Postat

Sa va arat si o bara cu pierdere pe acceasi pereche (atentie la ce zicea Olciter intr-un clip, barele formate la mediana dintre marginile unui box pot arunca pretul oriunde).

post-1613-126746406923_thumb.gif

Postat

BEOB la BRN (pt. incepatori nu recomand aceste bare de continuare de trend aflate la mijlocul "box-ului" - vezi w). Luat deja 60% din profit la 1.0420 si la restul de 40% mutat SL cu 10 pipsi deasupra intrarii.

Mamaaaaaa! ce intrare pe retrec la minimul barei precedente puteai sa-i bagi acolo.Oricum , super cool!

Eu m-am tinut de lira azi! Am omis BEOB-ul asta!

Postat

Nu prea stapinesc tehnica cu intratul blind pe ret. Sell limit era fixat putin deasupra la 1.0500 care coincidea cu mai multe minime de bare si cu 38% fib ret.; nu a fost atins, apoi l-am anulat. Nu simt inca momentul in care piata face 23% sau 38% ret.

Postat

EU H4

De regula, in range avem mult trafic. De asta e cam greu de interpretat "spatiul de dezvoltare".

post-3780-126746666884_thumb.png

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.