Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Iti tin pumnii.

Multumesc frumos !

Mi-a fost cu folos , sunt buni si 1000$ :

РЕЙТИНГ УЧАСТНИКОВ КОНКУРСА "RALLY TRADE" 18.03.2010

№ Ф.И.О. Город СЧЕТ Баланс

1 Миронов Максим Вячеславович Москва 51272 21041.18

2 Petrica Radu Ploiesti 50985 21025.13

3 Родыгин Павел Борисович Обухов 50768 20815.3

4 Дашкевич Лариса Васильевна Краматорск Украина 51323 20588.5

5 Сыч Галина Николаевна Киев 50789 20477.26

6 Шмалько Андрей Юрьевич Дзержинск 49758 20447.76

7 Ищенко А.И. Комсомольск 50929 20196.81

8 Миннеханов Марат Фанилович Набережные Челны 49667 20087.75

9 Недворягин Сергей Александрович Кишинев 51032 19982.59

10 Юндин Евгений Юрьевич Тирасполь 51119 19590.3

Inca o data - bafta mare la toata lumea !

( si uitasem de terminarea concursului la orele 14.00 , au inchis ei automat pozitia )

Tu esti pe locul 3, nu-i asa? S-a terminat gata, le-ai luat 1k?

Editat de dirzuandreiovidiu

• Răspunsuri 412
  • Citiri 124,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Bun, acuma de primit i-ati primit, cum ii scoateti? Si cam pe când?   Am cercetat un pic brokerul, inmatriculati in Cipru, bilă neagră, regularizati de CySEC, o altă bilă neagră, pe de altă parte me

• ai perfecta dreptate . ramai pe pagina in lb. rusa si cu google translate afli tot ce trebuie pentru inscriere . dai click la " Регистрация " , si pe urma afli corespondenta : Фамилия* Имя* От

• Pentru cei care doresc sa vada mai repede ( saptamanal ) rezultatul participarii la concursuri :   High Street Networking. Contest   forex[/acronym]-real-trading-challenge.aspx]http://www.etoro.com

Imagini postate

Postat
  • Autor

Iti tin pumnii.

Multumesc frumos !

Mi-a fost cu folos , sunt buni si 1000$ :

РЕЙТИНГ УЧАСТНИКОВ КОНКУРСА "RALLY TRADE" 18.03.2010

№ Ф.И.О. Город СЧЕТ Баланс

1 Миронов Максим Вячеславович Москва 51272 21041.18

2 Petrica Radu Ploiesti 50985 21025.13

3 Родыгин Павел Борисович Обухов 50768 20815.3

4 Дашкевич Лариса Васильевна Краматорск Украина 51323 20588.5

5 Сыч Галина Николаевна Киев 50789 20477.26

6 Шмалько Андрей Юрьевич Дзержинск 49758 20447.76

7 Ищенко А.И. Комсомольск 50929 20196.81

8 Миннеханов Марат Фанилович Набережные Челны 49667 20087.75

9 Недворягин Сергей Александрович Кишинев 51032 19982.59

10 Юндин Евгений Юрьевич Тирасполь 51119 19590.3

Inca o data - bafta mare la toata lumea !

( si uitasem de terminarea concursului la orele 14.00 , au inchis ei automat pozitia )

Tu esti pe locul 3, nu-i asa? S-a terminat gata, le-ai luat 1k?

Asa cum am zis . la orele 14.00 .

Da-mi place cum traduci cifrele din limba rusa . Ai folosit google translate sau ai transformat tu asa " en-gros " , adicatelea " la plesneala " ? :D

Daca tot m-ai botezat Родыгин Павел Борисович , te rog sa iesi la inaintare cu darul cel mare , ca altfel ... :D

Postat
  • Autor

@arcond

Felicitarile mele!

Multumesc .

Un pas mic in pregatirea viitoarelor confruntari care ne asteapta pe toti , chiar de saptamana viitoare .

Totusi , s-o recunoastem , in concursurile de anvergura succesul este floare rara .

Insa , asa cum se spune ” Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata” , tot cam asa se intampla si cu succesul , si nu numai in forex .

Important este sa avem pentru ce lupta , viata fara vise si idealuri este un nonsens .

Cum bine zice si George Cosbuc :

" ...Totuna e dac-ai murit

Flacau ori mos ingarbovit;

Dar nu-i totuna leu sa mori

Ori caine-nlantuit... "

Postat

Pai astia nu spun in ce perioada organizeaza si n-am vazut pe acolo nici un regulament . Pare sa fie ceva ce a fost deja .

Postat
  • Autor

Pai astia nu spun in ce perioada organizeaza si n-am vazut pe acolo nici un regulament . Pare sa fie ceva ce a fost deja .

Si cei de la Boston cu ManVersusMachine au anulat concursul in ultimul moment . Important e ca sunt suficiente competitii , atat pe demo cat si pe real , iti poti perfectiona strategiile de lucru , si , daca ai ajuns sa fii constant profitabil , iti poti face un plan concret de investitii pe " real " , din care sa traiesti bogat si fericit pana la adanci batraneti si chiar mai mult . :D

E adevarat ca este trist cand deja ti-ai facut planuri de cheltuire a celor 100000$ si banii nu mai vin , dar asta e ... in viata mai sunt si pierderi ... colaterale ... :D

Postat
  • Autor

salut, sunt mai nou pe forum;

Daca sunt incepatori ( si e firesc sa fie ! ) care ar putea sa aiba probleme in organizarea programului de participare la concursurile cele mai importante ale fiecarei perioade , cred ca ar fi bine sa posteze aici pentru a solicita opinia colegilor de forum cu experienta in domeniu , intrucat este greu de intuit cu ce probleme s-ar putea confrunta fiecare in parte , atata timp cat nu indrazneste sa se adreseze celorlalti .

Mai ales ca fiecare doreste sa se pregateasca foarte bine pentru Olimpiada forex care asteapta sa inceapa la XTB peste numai o saptamana .

Editat de arcond

Postat

Pe forexball s-a inscris cineva? Eu nu imi mai stiu contul creat cu o alta ocazie, dar daca mi-l trimit - intru.

Aici este si linku pentru cei care nu stiau de existenta acestui concurs:

ForexBall™ Rounds Schedule | Admiral Markets

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.