Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Poti atasa te rog acesti indicatori, eventual cu ceva explicatii pe ce paternuri se face intrarea ?

Merci

Aici eu trebuie sa discut despre undele Elliott...
  • Răspunsuri 990
  • Citiri 364,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat
  • Autor

EUR U$D.

Presupun ca avem un prim impuls format in jos. Deoarece in acest impuls este prima unda extinsa ma astept ca pretul sa revina in regiunea undei [2] of i -- 1.4000.

post-4587-043424500 1289426486_thumb.gif

Postat
  • Autor

GBP U$D.

Lira intre timp a format un wedge. Dupa parerea mea pretul n-ar trebui sa treaca peste 1.6160, in caz contrar risca sa rescrie maxima.

post-4587-058871100 1289426962_thumb.gif

Postat

EUR U$D.

Presupun ca avem un prim impuls format in jos. Deoarece in acest impuls este prima unda extinsa ma astept ca pretul sa revina in regiunea undei [2] of i -- 1.4000.

salut am_kabibi, unda ta [2] mi se pare cel mai clar impuls posibil de aceea o vad ca un c din irregular. Pe terment lung, mi-am schimbat un pic parerea, eur a facul la fel iregular, acolo unde toata lumea a vazut triunghi, si acum format un C final dupa care o sa mergem long ceva mai mult, toate acestea imho bineinteles. Momentan impulsul in jos lasa al naibii multe posibilitati de interpretare, o sa vin cu un desen la finalizarea lui.

Editat de deos

Postat
  • Autor

Deos, portiunea aia de grafic eu o vad ca dublu zigzag. Doua unde acolo sunt in plus pt a forma impuls.

Cit tine de perspectivele viitoare la aceasta pereche, da, ai dreptate sunt multe variante. Eu insa merg pe varianta stabilita inainte atit timp cit pretul mi-o confirma si nivelele de infirmare sunt neatinse.

Citi analisti, atitea pareri.

post-4587-057810400 1289430410_thumb.gif

post-4587-079049300 1289430417_thumb.gif

Postat

Deos, portiunea aia de grafic eu o vad ca dublu zigzag. Doua unde acolo sunt in plus pt a forma impuls.

Cit tine de perspectivele viitoare la aceasta pereche, da, ai dreptate sunt multe variante. Eu insa merg pe varianta stabilita inainte atit timp cit pretul mi-o confirma si nivelele de infirmare sunt neatinse.

da am_kabibi, e ok si dublu zigzag. E foarte mare incertitudinea referitor la ce facem mai departe cu euro, e cam la cotitura acuma, in urmatoarele zile va fi mai clar. Mai multe perechi cer inca in val in slabirea dolarului( de ex chf, care abia a inceput 5-ul). P.S. pe eur/gbp am trecut la alternativa ta, dar el tot isi face de cap nesimtitu, incepe sa intre in teritoriul valului 1, e foarte interesant de urmarit ce va urma.
Postat
  • Autor

da am_kabibi, e ok si dublu zigzag. E foarte mare incertitudinea referitor la ce facem mai departe cu euro, e cam la cotitura acuma, in urmatoarele zile va fi mai clar. Mai multe perechi cer inca in val in slabirea dolarului( de ex chf, care abia a inceput 5-ul). P.S. pe eur/gbp am trecut la alternativa ta, dar el tot isi face de cap nesimtitu, incepe sa intre in teritoriul valului 1, e foarte interesant de urmarit ce va urma.

La eur gbp si ce daca intra in teritoriul valului unu? Facem wedge. Care-i problema?Desi am impresia ca si el la fel ca eur usd a facut doar un zigzag in sus si va pleca la sud pt unda Z.

Editat de am_kabibi

Postat

@am_kabibi, nu ar fi o problema, eu ma asteptam sa mergem mai repede long, dar e bine si asa.Am avea chiar un potential frumos de long peste 1.4250 ceea ce ar fi extraordinar, tinand cont de cat e pipu pe perechea asta.

Postat

am_kabibi nush dak urmaresti si alte cross-uri, dar uite ma uitam pe eur/aud si se pare k finalizam un EDT pe weekly, ceea ce ar insemna un potentia extraordinar, ce zici?

post-3824-034267500 1289432613_thumb.gif

Editat de deos

Postat

am_kabibi nush dak urmaresti si alte cross-uri, dar uite ma uitam pe eur/aud si se pare k finalizam un EDT pe weekly, ceea ce ar insemna un potentia extraordinar, ce zici?

Ce mai este si asta EDT?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.