Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@flames ,

Nu m-am referit la nicio extensie , ci la un zig-zag truncat ( asa scrie in carte , asa scriu si eu ) , confirmat de spargerea liniei de trend si a carui retragere se apropie cu pasi repezi de 81% . Retragerea are forma unui zig-zag alungit . Intrebarea era urmatoarea :

Intrucat exista posibilitatea ca acest zig-zag alungit sa fie de fapt un impuls , este posibil ca valul 2 al impulsului sa fie triunghi ?

Pe figura anterioara erau suplimentar , valorile de la fibo retracement si expansion pentru a demonstra ca zig-zagul este truncat . Pe figura noua , este trecuta doar retragerea acelui zig-zag truncat . Am atasat si valul B sau 2 ( in cazul in care este un impuls ) pentru a vizualiza si demonstra ( daca mai era nevoie ) .

P.S. Te rog sa recitesti cele doua posturi anterioare ale mele si sa vezi ca eu nu am scris ce ai pus intre ghilimele .

post-3630-0-35907000-1347644132_thumb.jpg

post-3630-0-28351900-1347644142_thumb.jpg

Editat de ovidiu_gnt

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Analiza GBP/JPY

Cel mai probabil ne aflam in valul terminal, numarul 5 al unei corectii de tip flat A-B-C (parte a unui val B de grad superior). Poate daca pretul va mai avea suficienta putere, valul C (auriu) va echivala ca marime valul A, mergand pana la un pret de 127.85, ceea ce coincide cu 161.8% din valul iii, al lui B (maro), si-atunci va fi un val v extins, daca nu, va fi un val v esuat si vom asista mult mai repede la caderi de pret.

post-2510-0-26853600-1347125905_thumb.png

Succes!

Evolutia perechii GBP/JPY, care, se pare, ca se indreapta vertiginos spre 161.8 Fibonacci din valul III, pentru a finaliza Flat-ul. Multi n-au crezut in puterea nabanuita a acestei perechi de "a tasni" de-a dreptul, in sus.

post-2510-0-33071200-1347645705_thumb.png

Succes!

Postat

Salutare ,

Mai m-am gandit si am ajuns la o alta concluzie . Zig-zagul truncat desenat anterior nu poate fi luat in calcul intrucat nu este confirmat de retragere din punct de vedere al timpului . Asadar , cred ca ne aflam la sfarsitul miscarii de crestere . Exista posibilitatea unei reveniri la trendul crescator , insa pentru a confirma noua ipoteza valoarea perechii Eur/Usd nu trebuie sa depaseasca 1,3283 . Asadar in loc de truncat , ( A )-( B )-( C ) este un zig-zag alungit confirmat de aceasta data , de spargerea liniei de trend si retragerea de peste 61,8% . Pe trendul actual nu poate fi vorba despre un impuls ci doar de zig-zag alungit , care pentru confirmare trebuie sa fie retras sub 1,2624 . In ceea ce priveste intrarea in piata cred ca vom putea vorbi despre aceasta doar dupa ce canalul de trend va fi spart .

Spor la pipsi !

post-3630-0-76763100-1347869913_thumb.jpg

Postat

@zen daca vrei sa inveti teoria clasica te pot ajuta cu materiale, macar inveti de unde trebuie .....

Postat

@zen daca vrei sa inveti teoria clasica te pot ajuta cu materiale, macar inveti de unde trebuie .....

Da, cu mare placere.

Multumesc!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.