Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 275
  • Citiri 206,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Backtestingurile se fac pe o perioada mai mare de trei zile, cu siguranta. Fiindca 3 zile nu garanteaza catusi de putin ca strategia nu ar pierde bani. Daca vrei exemplu de backtesting, am atasat unul

• Nici pentru mine nu inseamna nimic... e bine insa ca imi pot pastra aici anumite materiale (indicatori...foto..ea-uri eventual..)... si sa imi amintesc pe viitor ca odata , candva am reusit sa fac

• Magicianul
    Magicianul

Contul acesta l-am pierdut odata cu reinstalarea windowsului , cand am pierdut parola; stamentul l-am primit pe email . Daca probabilitatea ca tranzactia sa reuseasca este  mare , atunci si riscul asu

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

@magicianul

Pune te rog ultimi 2 indicatori care i-ai adaugat in ultimele fotografi facute pe strategia ta

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor

Woohoo ! Mult succes ! Sa mai faci update la evolutie macar saptamanal :).

Forex Ball , runda a doua , ziua a 3-a (" o minune tine 3 zile... ")

post-4255-0-08926500-1363200151_thumb.png

Editat de Magicianul

Postat
  • Autor

Ai fi primul, care poate sa tranzactioneze pe indicatori , pe care-l cunosc.  Cred ca te-ai apucat sa-ti strangi statementul.

(asta este ziua de Luni, prima zi de concurs ! Marti...  m-am reangajat ! (deci nu mai am timp...))

Atunci... invata-ma altceva mai bun... Intotdeauna se poate mai bine

post-4255-0-41497100-1363449952_thumb.png

Editat de Magicianul

• 1 lună mai târziu...
Postat
  • Autor

Ma ajutati si pe mine cu scriptul asta ?

As vrea sa fie un script ModifyPendingOrder , pe care sa il aplic pe un chart Renko si care sa modifice ordine de pending,  si sa lucreze pana cand ii zic eu stop ! Stie cineva cum se face asta ?

Iata ce am incercat eu :

modify_pending.mq4

Editat de Magicianul

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.