Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 716
  • Citiri 164,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• 24052013 Ca sa continui ideia acestui proiect astazi voi analiza tranzactionarea pe saptamana care a trecut si voi arata in ce context de piata a decurs .   Am atasat trei grafice unde se vede perioad

• M-am uitat putin peste pozitiile deschise de unii colegi de Fond si constat cu tristete ca unii din noi, deschidem pozitii minuscule, microscopice, de dimensiuni bacteriene as zice, pt. a masca inabil

• Magicianul
    Magicianul

In forex exista intr-adevar cateva lucruri care pot creea in mintea mea semne de intrebare si uneori...chiar emotii negative de frustrare! Dar astea nu sunt nicidecum legate de managementul riscului !

Imagini postate

Postat

cea mai frustranta situatie

trebuia pus SL mai sus de ultimul varf, dar asa era prea mare si raportul risc/pierdere era mic.

Atasez poza.

Este si un dezavantaj asta cu stopuri scurte.

post-2700-0-07461300-1369823786_thumb.png

Postat

Lira sterlina sub presiune din cauza unei stiri de importanta medie - comertul distributiv CBI - care a iesit destul de negativ fata de previziune pe luna mai . Daca ne gandim ca in luna mai au fost destul de multe sarbatori in Europa ar fi o normalitate sa fie asa dar speculatorii speculeaza fragilitatea miscarii ascendente prin directia trendului dominant .

Daca Lira va rezista si va continua miscarea ascendenta inceputa astazi dimineata la deschiderea sesiunii europene ma astept sa ajunga undeva in zona de 1.5100 unde as vedea o rezistenta mai puternica .

Succes !

Postat

EUR/GBP, plasare ordin peste la nivelul pietii (activat)

Sell limit: 0.8543

S/L: 0.85592  (16.2 unitati)

T/P: 0.85204  (22.6 unitati)

Marime lot: 1

Risk reward: 1.39

Valoarea unei unitati: 22.2 USD

Risc asumat: 0.19%

Succes!

Tranzactia a inregistrat o pierdere de 16.2 pips.

Postat

@ Vaxx

Da asa este , dar daca ma gandesc bine tu ai intrat pe o miscare mult mai mare si nu ai corelat corect SL care trebuia sa fie mai sus de inceputul valului care l-ai masurat ca a fost retras 61.8% .

In acest mod calcului riscului si raportului era altul si in acest moment aveai pozitia asigurata deja .

Revizuieste strategia si fa diferenta pe ce miscari intri , nu te baga in fata pietii !

Postat

Buna dimineata!

USD/JPY, buy market, 102.129, 1 lot

SL: 101.520 (60.9 pps)

TP: 102.960 (83.1 pps)

risc asumat 0.6%

In continuare merg pe ideea de apreciere USD, pe care vorba fie intre noi, ieri nu prea mi-am respectat-o!

Asa cum bine mi-a spus Wolf, ieri am alergat dupa piata, am inchis prea devreme pozitiile pe eur, gbp, cad si chf (pereche cu usd)!

Sa avem bafta!

Tranzactie inchisa la SL, -64.9 pps, -496.05 eur

Postat

Tranzactiile au fost inchise .

Chiar daca m-am asteptat mai mult de la lira sterlina si pentru ca face parte din strategia de diversificare am inchis ambele tranzactii .

Din analiza tehnica fiindca am presupus ca piata se contracta am inchis tranzactiile .

Ma astept sa intram intr-o corectie si mai ales ca maine este o strire importanta din economia americana si anume PIB .

Va urez succes !!!

post-6242-0-15645400-1369824746_thumb.png

Postat

ha ha ha ha ha - efectul cu intarziere fata de cel care il astepta Wolf - ha ha ha ha ha , lira in sus , eur in sus , asta este eu ma multumesc cu ceea ce am putut sa fac in tranzactionarea intra-day .

Da !

Succes !!!

Postat

GBP/JPY, plasare ordin peste nivelul pietii (activat)

Sell limit: 152.55

S/L: 153.773  (122.3 unitati)

T/P: 151.798  (75.2 unitati)

Marime lot: 0.10

Risk reward: 0.61

Valoarea unei unitati: 1.01 USD

Risc asumat: 0.08%

post-2510-0-51634200-1369825709_thumb.png

Succes!

Postat

AUD/USD, plasare ordin peste nivelul pietii

Sell limit: 0.9561

S/L: 0.9642    (81 unitati)

T/P: 0.93871  (173.9 unitati)

Marime lot: 0.18

Risk reward: 2.14

Valoarea unei unitati: 1.8 USD

Risc asumat: 0.15%

Acesta tranzactie a fost realizata pe baza scenariului descrescator de pret din cadrul analizei prezentata in postul #24,al topicului Tranzactionarea folosind doi pivoti - analiza metodica si plan de tranzactionare

Succes!

Tranzactia a incasat o pierdere de 81 de unitati.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.