Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

@ darzuandreiovidiu 

c) o eventuala reusita ar indrepta multe greseli din cadrul tradingului care il fac multi baieti  si ar ridica mult starea fondului actuala fiindca raportul este de 1:3 !  :D

A-B-C !

Postat

Salve Wolf,eu sunt intrat deja long,dar nu ma deranjeaza deloc sa incer si alt varianta!Accum sunt pe minus,dar ma gandesc ca se va schimba!

post-7292-0-68154900-1371551795_thumb.png

Postat (editat)

@ darzuandreiovidiu 

c) o eventuala reusita ar indrepta multe greseli din cadrul tradingului care il fac multi baieti  si ar ridica mult starea fondului actuala fiindca raportul este de 1:3 !  :D

A-B-C !

As fi de acord cu ideea preluarii partiale e informatiei apoi membrii direct implicati sa isi judece independent tranzactiile; de exemplu: sa presupunem ca pe o pereche oarecare pretul se afla la 1.0010 si suntem in valul 1 dintr-un val 3 dintr-un val C.

Membrul respectiv are un nivel de incredere mai mare in tranzactia pe care i-o da sistemul lui (stiu si eu ce combinatie de indicatori care se aliniaza in momentul cand incepe valul 3 al valului 3 din C), insa isi respecta propriile reguli ale sistemului, nu ale celui impus de tine.

later edit: Caci eu si inca cativa membri avem un habar de grad minim spre mediu despre ce inseamna teoria valurilor Elliot insa majoritatea nu sunt familiarizati. Si nu orice val din 5 e impuls, recunosc am cazut si eu in capcana asta.

Oricum, eu zic sa asteptam sa vedem ce zice si Criodi ori Stefan, daca si ei sunt ok eu nu am nici o problema.

Editat de dirzuandreiovidiu
Postat

@ livium 

ok . Plaseaza un ordin de BUY LIMIT 0.2 lot la nivelul de 0.9414 si un SL la 0.9184 .

Acesta este un risc din cont de aprox 0.5% . 

Baga ordinul in piata si asteapta sa fie luat , daca nu o sa fie luat intram mai tarziu manual . 

Orice nu ar face piata nu adaugi si nu schimbi SL mai jos sau mai sus sau pe intrarare pana nu iti spun eu . 

Trebuie sa stii ca tranzactia este pe termen mai lung nu pe termen scurt si poate intra pe mibus la inceput si pe plus mai tarziu pe primul impuls , repet nu schimbi SL pana nu-ti spun eu , fiindca dupa primul impuls piata poate sa corecteze si sa-ti ia SL si sa sari din trend . Mai tarziu o sa amplificam miscarile cu noi pozitii . 

Succes !

Postat

@ livium 

Odata intrati o sa fac analiza pe fiecare pas si o sa discutam pe seama ei si o sa-tiu explic fiecare miscare . 

;)

Nota ; Stiu ca daca o sa dau chix o sa ma critice multi --- ha ha ha ha ha ha stiu ce inseamna risc si imi place sa risc chiar si cu reputatia ! ha ha ha ha ha ha 

Sa inceapa vanatoarea ! 

Postat

@ livium 

Uita-te ce trend este - ha ha ha ha ha ha . 

l-am pus ca sa ramana in istorie - ha ha ha ha 

In fine . Aranjez un chart exact ca al meu pe H4 si trasezi un FIBO exact ca al meu odata ce se v-a termina trendul trasajul de FIBO o sa-l revizuim ca nivelele sa fie mai precise . 

O sa aranjam graficul la fel ca sa fie usor sa intelegi ce iti v-oi explica eu . Si la fel cand o sa postez explicatii pe H1 treci de pe asta pe ala fara sa schimbi nimic si mai ales FIBO pana nu iti spun eu . 

Eu o sa trasez si liniile de suport si de rezistenta mai tarziu si le pui pe grafic exact la valorile care le vezi la mine si eu odata cu dezvoltarea pietii o sa-ti explic de ce sunt ele la nivelele respective . 

Succes ! 

post-6242-0-65285800-1371554518_thumb.png

Postat

OK, sa inceapa vanatoarea! Ordin plasat! Se poate vedea si urmari ordinul in fond!

Postat

Salutare,o sa intru si eu unde ai zis,dar imi las si intrarea veche!E vreo problema?Desi daca o sa coboare pana acolo,o sa ma scoata!!!!! :D

Postat

Am inteles! Te urmaresc cat de des pot (cel putin o data pe ora) si voi modifica datele dupa indicatiile tale!

Multumesc.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.