Sari la conținut

Analiza tehnica - Teoria Elliott wave


ovidiu_gnt

Postări Recomandate

Daca recunosti ca ai gresit si ca altcineva are dreptate ( indiferent daca a ghicit sau a stiut ) , nu cred ca este o cerere de scuze , cu atat mai putin "sa o dai cotita" . Este corect ca piata nu poate fi prezisa cu exactitate si nu poti fi pe trend mereu , insa trebuie sa incerci sa gresesti cat mai putin sau daca vreti voi sa sune mai bine , sa ghicesti de cat mai multe ori trendul . Referitor la conversie in EA , pot doar atat sa spun , ca din cate stiu eu , Teoria Valurilor Elliott , nu poate fi folosita decat in trading manual .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca EURUSD se pregateste de un salt ascendent ... dupa un declin de aproximativ 520 pipsi .  o posibila prima tinta a acestei posibile miscari ar putea  fi  1.36505, asta DACA va trece de 1.35613         :)

 

 

Nu ?

 

 

Pare a fi o miscare de retracement ...

post-4255-0-71732900-1384366715_thumb.png

Editat de Magicianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ,

 

Nu , trebuie sa excludem ca este posibila o coborare . Aceasta miscare indecisa ma duce cu gandul la un posibil impuls terminal , ca val c , al unui plat normal . Adica este posibil sa avem o atingere a minimului ( 1,3295 ) . Insa in acelasi timp linia de trend a fost sparta , ceea ce ar insemna ca miscarea descendenta este finalizata . Asa ca apele sunt tulburi . Eu ma abtin la acest moment sa scriu incotro o va lua trendul , intrucat nu am date suficiente . Este posibil ca astazi sa ne lamurim ce si cum , intrucat este o zi plina de stiri economice .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iata cum arata in opinia mea , evolutia de pana acum a perechii Eur/Usd si o posibila evolutie viitoare . La acest moment , consider ca trendul descendent este finalizat ( linia de trend descendent a fost sparta , iar valoarea de 1,3500 a fost depasita ) , aflandu-se in desfasurare o corectie complexa , ce are ca prim val un plat normal . Acest val plat are ca val c , un impuls terminal , ceea ce pentru mine inseamna o retragere completa a acestuia ( a valului c ) . Punand cap la cap aceste ipoteze , inseamna ca in viitorul apropiat vom avea o miscare de coborare ce va avea finalizarea intre 1,3317 si 1,3295 . Asadar - Vanzare .

Spor !

post-3630-0-02173800-1384772812_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Apollo

Perechea Gbp/Usd nu o urmaresc in amanunt . Asa cum evolueaza la acest moment , nu am datele necesare pentru a ma pronunta sigur . Nu cred ca este un moment optim pentru tranzactionare , este posibila o crestere peste 1,6257 ( insa nu cu foarte mult peste aceasta valoare ) , dar in acelasi timp poate fi si o coborare . Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult , oricum ar fi , ramane la latitudinea ta daca lasi pozitia deschisa sau o inchizi .

Mult succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.