Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

Daca recunosti ca ai gresit si ca altcineva are dreptate ( indiferent daca a ghicit sau a stiut ) , nu cred ca este o cerere de scuze , cu atat mai putin "sa o dai cotita" . Este corect ca piata nu poate fi prezisa cu exactitate si nu poti fi pe trend mereu , insa trebuie sa incerci sa gresesti cat mai putin sau daca vreti voi sa sune mai bine , sa ghicesti de cat mai multe ori trendul . Referitor la conversie in EA , pot doar atat sa spun , ca din cate stiu eu , Teoria Valurilor Elliott , nu poate fi folosita decat in trading manual .

• Răspunsuri 143
  • Citiri 67k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @Apollo Am scris ca sunt putine sanse , nu ca este imposibil , daca era imposibil , nu aminteam de SL . Pana acum , o corelare din punct de vedere a timpului intre valuri , eu unul nu am reusit sa gas

• Uite ca nu e schimbare.  Eu zic ca nu are cum economic vorbind, iar tehnic, cine da Sell aici? Asta e o intrebare  Probabil ca dupa ce ne jucam pe la 1,40, atunci da, dar pana atunci, nu vad tehnic vo

• @Magicianul    Corect , din punct de vedere al timpului , eu cel putin , asa cum am mai scris , nu fac analize zilnice , iar trendul principal poate dura luni de zile , insa referitor la punctul initi

Imagini postate

Postat

Pe Magie il intrebam , de EA :).

Eu tind sa cred ca un programator destept poate sa o faca dar avand in vedere complexitatea, cei mai multi dau bir cu fugitii.  :laugh:

Editat de Apollo

Postat

Se pare ca EURUSD se pregateste de un salt ascendent ... dupa un declin de aproximativ 520 pipsi .  o posibila prima tinta a acestei posibile miscari ar putea  fi  1.36505, asta DACA va trece de 1.35613         :)

Nu ?

Pare a fi o miscare de retracement ...

post-4255-0-71732900-1384366715_thumb.png

Editat de Magicianul

Postat

Se pare ca EURUSD se pregateste de un salt ascendent ... dupa un declin de aproximativ 520 pipsi .  o posibila prima tinta a acestei posibile miscari ar putea  fi  1.36505, asta DACA va trece de 1.35613         :)

Nu ?

Pare a fi o miscare de retracement ...

post-4255-0-96207000-1384380185_thumb.png

Postat
  • Autor

Salut ,

Nu , trebuie sa excludem ca este posibila o coborare . Aceasta miscare indecisa ma duce cu gandul la un posibil impuls terminal , ca val c , al unui plat normal . Adica este posibil sa avem o atingere a minimului ( 1,3295 ) . Insa in acelasi timp linia de trend a fost sparta , ceea ce ar insemna ca miscarea descendenta este finalizata . Asa ca apele sunt tulburi . Eu ma abtin la acest moment sa scriu incotro o va lua trendul , intrucat nu am date suficiente . Este posibil ca astazi sa ne lamurim ce si cum , intrucat este o zi plina de stiri economice .

Postat
  • Autor

Iata cum arata in opinia mea , evolutia de pana acum a perechii Eur/Usd si o posibila evolutie viitoare . La acest moment , consider ca trendul descendent este finalizat ( linia de trend descendent a fost sparta , iar valoarea de 1,3500 a fost depasita ) , aflandu-se in desfasurare o corectie complexa , ce are ca prim val un plat normal . Acest val plat are ca val c , un impuls terminal , ceea ce pentru mine inseamna o retragere completa a acestuia ( a valului c ) . Punand cap la cap aceste ipoteze , inseamna ca in viitorul apropiat vom avea o miscare de coborare ce va avea finalizarea intre 1,3317 si 1,3295 . Asadar - Vanzare .

Spor !

post-3630-0-02173800-1384772812_thumb.jpg

Postat
  • Autor

@ Apollo

Perechea Gbp/Usd nu o urmaresc in amanunt . Asa cum evolueaza la acest moment , nu am datele necesare pentru a ma pronunta sigur . Nu cred ca este un moment optim pentru tranzactionare , este posibila o crestere peste 1,6257 ( insa nu cu foarte mult peste aceasta valoare ) , dar in acelasi timp poate fi si o coborare . Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult , oricum ar fi , ramane la latitudinea ta daca lasi pozitia deschisa sau o inchizi .

Mult succes !

Postat
  • Autor

Salut ,

Revin cu o precizare , pentru Eur/Usd , valul terminal se afla in desfasurare si din cate se pare vom schimba numerotarea , existand posibilitatea ca sa avem o depasire a nivelului de 1,3547 .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.