-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Aici voi posta analizele ptr EUR/USD
Ultimul răspuns de nirolf_trader, -
Aici voi posta analizele ptr GBP/USD.
Ultimul răspuns de booghie, -
- 2 răspunsuri
- 1,8k citiri
In cadrul acestui topic voi posta statementul saptamanal. In atas regasiti statementul ptr prima saptamana. Statement 01.07.2012.htm
- 0 răspunsuri
- 645 citiri
Pentru orice proplema pot fi contactat la adresele de mail&mess RealDayTrading@yahoo.com si id-ul de skype Real__Day__Trading.
- 0 răspunsuri
- 624 citiri
Pentru a putea accesa grupul folositi butonul "Join group" si eu voi confirma imediat accestul. Pentru orice proplema pot fi contactat la adresele de mail&mess RealDayTrading@yahoo.com si id-ul de skype Real__Day__Trading.
- 0 răspunsuri
- 667 citiri
Pentru a putea accesa grupul folositi butonul "Join group" si eu voi confirma imediat accestul.
- 3 răspunsuri
- 941 citiri
Salutare, Daca tot am reusit intr-un final sa deschid grupul de trading pe care il aveam in plan de ceva timp consider ca ar fi cazul sa ma si prezint si sa va povestesc cum vad eu activitatea grupului. Sa va spun deci cateva cuvinte despre mine:sunt trader pe cont real de aproximativ 1 an si jumatate.Stiu ca veti dori sa vedeti un statement ceva dar din anumite motive nu il pot posta...nu stiu daca are rost sa dezvolt aceste motive dar nu incercati sa ma convingeti , nu veti reusi. . Aveti putina rabdare , dupa prima luna ne putem uita si putem analiza statementul ptr oportunitatile de trade pe care le voi prezenta in cadrul acestui grup. In mare parte tranzactione…
- 0 răspunsuri
- 2,8k citiri
Contul pe care vom testa oportunitatile identificate este deschis la Admiral Markets. User:1456297 Parola investitor perioada 26.06-31.07: 3cahjut.
Ultimul răspuns de nirolf_trader,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 108 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum