-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 2 răspunsuri
- 13,3k citiri
Salutare, Daca vrea cineva sa invete programare MQL4, astept mesaje pe acest thread sau mesaj privat. Eu fac asta full-time (freelancing) de peste un an, dar am deja mai multe comenzi decat pot sa duc, si am nevoie de mai mult timp liber pentru proiecte personale. Ideea e ca proiecte sunt destule, potential de castig de asemenea. E de preferat sa fi avut experienta anterioara cu orice fel de programare, dar se poate si de la 0 daca aveti timp si rabdarea necesara sa invatati.
Ultimul răspuns de eabuilder, -
- 0 răspunsuri
- 21,6k citiri
Buna ziua, De azi dezvoltam si experti/indicatori/scripturi pentru MetaTrader 4 si MetaTrader 5. Daca aveti nevoie de cineva care sa va dezvolte contactati-ma pe privat cu un mesaj prin care sa imi spuneti ce anume doriti. Nu uitati sa va lasati si un numar de telefon pentru a avea o comunicare mai eficienta. O zi buna
Ultimul răspuns de Mangusta, -
- 2 răspunsuri
- 17,3k citiri
Buna ziua, Vreau sa construiesc un Scalping Pad pentru MetaTrader 4 si as avea nevoie de parerile voastre. In conceptia mea scalperul trebuie sa fie rapid si de aceea nu are mult timp in a seta tot felul de parametri. El trebuie sa ia o decizie si sa apese 1 click pentru a face operatiunea. Am facut si o macheta asa cum vad eu Pad-ul. http://s30.postimg.org/o16xv4j2p/scalping_pag.png Eu am gandit PAD-ul in 4 sectiuni : Functii pentru deschidere, functii pentru modificare functii pentru inchidere si functii pentru inchidere in masa (mai multe ordine apasand 1 buton). As dori sa va uitati pe macheta si sa imi spuneti ce functii ii lipsesc. Ofer o licenta pentru un a…
Ultimul răspuns de gigi, -
- 0 răspunsuri
- 4,6k citiri
Buna ziua, Dupa cum ati vazut noul MetaTrader 4 vine cu imbunatatiri majore si mai ales acum se pot face interfete grafice. Daca aveti idei de aplicatii (cu interfete grafice pentru utilizarea folosirii) va rog sa postati aici.
Ultimul răspuns de Mangusta, -
- 19 răspunsuri
- 12,1k citiri
Salut, Odata cu aparitia noului MetaTrader 4 am inceput sa dezvolt unelte pentru MetaTrader 4. Aceste unelte se adreseaza traderilor care folosesc noul MetaTrader 4 si au ca scop simplificarea procesului de tranzactionare. QB-TradeManager este un panel (expert) care are ca scop manipularea ordinelor dar si afisarea de informatii referitoare la risc al tranzactiilor/ordinelor deschise in piata. Printre avantajele pe care le aduce pot sa enumar: - deschiderea de ordine "One Click" - interfata grafica intuitiva - inchidera in masa a ordinelor/tranzactiilor - calculul automat al SL-ului, TP-ului dar si marimea lotului introducand optiuni de Money Management precum: SL/T…
Ultimul răspuns de Mangusta,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 43 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum