-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 8 răspunsuri
- 38,9k citiri
Am postat intr-un topic similar in grupul lui Criodi parca dar vad ca acum nu mai pot posta acolo, asa ca m-am decis sa-mi fac propriul topic Am descoperit Currensee Trade Leaders Investment Program si pana acum mi se pare cea mai profesionista abordare a administrarii capitalului din sfera social trading. De ce spun asta ? Trade Leaders sunt analizati dupa mai multe criterii de catre Currensee inainte de a ajunge pe tabela, fiind astfel fiind eliminati cei care se joaca de-a tradingul, nu sunt permise rezultate demo, pragul de investitie vad ca este 1k cel mai mic, astfel fiind atrasi investitori de un anumit nivel. Pe langa astea, si sumele investite in leaders sun…
Ultimul răspuns de Forex4Life, -
- 5 răspunsuri
- 19,9k citiri
Salut, am deschis acest topic deoarece nu am vazut pe aici pe forum prea multe despre social trading. De cateva saptamani s-a lansat in versiune beta siteul beta.tradingfloor.com de la SaxoBank. Dupa parerea mea este cel mai bun site deoarece vezi in timp real tranzactiile care le fac diferiti traderi, ce pozitii sunt deschise, ce ordine au, precum si evolutia contului in procente. Dar ceea ce este si mai tare, faptul ca sunt numai conturi reale. Mai mult merge cu toate instrumentele Forex, CFD, Futures, Optiuni, Actiuni, adica tot ce ofera SaxoBank. Sunt sigur ca este o sursa buna de invatat despre cum sa faci profit in forex, teorie am ca…
Ultimul răspuns de xtrade5,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 103 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum