-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Cafeaua a scazut azi cu aproximativ 5.6%. Este bine de urmarit si de intrat long la 170$ apoi de acumulat la 140$, 120$ si 100$. Cam asa ma gandesc eu sa fac.
Ultimul răspuns de xtrade5, -
- 1 răspuns
- 3,1k citiri
Pretul contractelor Futures zahar cu scadenta in Iulie 2014 a fluctuat intre 17.05$ si 17.25. Aici eu vad posibilitatea de acumulare sau de intrare long in acest interval cu tinta undeva la 20$ sau chiar 24$ pentru cei cu mai multa rabdare probabil intre 6-9 luni. In cazul in care scade se mai pot acumula pozitii si la 16$ si la 15$. La 15$ este un suport puternic totusi daca scade pana la 10$ atunci DD ar trebui sa fie maxim 25%. Ca sa ma dau exemplu pe mine eu am intrat long.
- 10 răspunsuri
- 11,3k citiri
Am deschis acest topic cu scopul de a arata ca unele situatii din Forex, vazute ca probleme, pot fi lamurite simplu cu anumite exemple practice din Futures. Cel putin din punct de vedere personal asa vad eu. O situatie "dramatica" in forex este ca lumea nu vede volumul tranzactiilor, piata in adancime si altele de acest gen, in plus ca brokerul nu raspunde foarte repede si din aceste cauze multi cred ca nu fac profit. Traderul zice in mintea lui "Ce bine daca as sti toate astea, as face profit mai repede si mai mult". Nimic mai fals. Pe piata Futures se pot vedea toate aceste, adancime, volum, in plus viteza de executie nu este asa de importanta…
Ultimul răspuns de Tim_isoara, -
- 1 răspuns
- 2,2k citiri
Ce marfuri mai tranzactionati voi ? Mie mi se pare de luat in vizor US Sugar, pretul a scazut sub 17$. Eu chiar sunt long pe el si-l astept undeva la peste 22$ probabil intr-un an sau doi.
- 0 răspunsuri
- 1,8k citiri
Ce brokeri seriosi de futures cunoasteti/tranzactionati voi ? Sa incep eu cu unul pe care-l cunosc SaxoBank. Ma intereseaza sa vad la altii ce tipuri de marfuri se pot tranzactiona, adica cat mai multe posibile.
Ultimul răspuns de xtrade5,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 49 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum