-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 0 răspunsuri
- 15,1k citiri
Pentru Weekly este analog cu MN. Dar pentru Daily, trasarea liniilor necesita mai multa atentie, deoarece atasam indicatorul "LargeTimeFrame" pe Daily..in ideea de a tranzactiona pe H4, H1 sau M15. Pentru asta Atasam indicatorul pe Daily asa cum este el construiy (Default)..eventual schimbam in functie de preferinte, numarul de candele afisate si alegem culorile pentru un contrast vat mai bun. Calculele sunt asemanatoare. Ey le fac de obicei la inchiderea zilei..ca sa vad cum tranzactionez urmatoarea zi si sa vad ce fac Japonezii pe piata. Nu prea tranzactionez pe sesiunea Japonia decat daca sunt miscari mai ample. Procedam in felul urmator: atasam indicatorul pe Daily. A…
Ultimul răspuns de maslow, -
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
Linia de echilibru pe TF MN arata un trend descrescator. Nu ma intereseaza acum sa trasez linii de echilibry pentru jymatate de an, sau un an, in primul rand nu permite graficul..este limitat datorita "magnificationului" graficului.Doar ne intereseaza ultimele doua luni. Trebuie acum sa trasam liniile care sunt paralele cu linia de echilibru pe MN si care trec prin celelalte puncte importante adica OHLC pentru septembrie si OHLC pentru octombrie. Este dificil de trasat o linie paralela co o alta linie pe grafic, dar exista un "truc" pe care multi nu-l stiu in Metatrader....se activeaza linia de trend pe grafic..adica trebuie sa vedem cele 3 puncle ale liniei ( o linie de…
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
In continuare cred ca v=ati facut o "parere" despre cum se poate comuta intre timeframe-uri...si in principiu se poate merge pana la Timeframe 1 minut pentru "iubitorii de scalp. Dar o sa detaliez mai tarziu asta. Vreau acum sa trasez liniile de echilibru pentru timeframe-ul Monthlu. Ca sa va faceti o idee..despre ce inseamna in trading o linie de echilibru...ganditi-va la o bucata de "cauciuc" de care trageti...si o tot intindeti...cand ii dati drumul ea revine la pozitia initiala adiga la starea de normal. Cam asa este si cu liniile de echilibru...piata se indeparteaza de ele ...dar in final revine la pozitia de "echilibru." Pentru Monthlu...am gasit ca este oarecum opt…
- 1 răspuns
- 2k citiri
Indicatorul "LargeTimeFrame" are 4 variabile sau campuri: Timeframe CountBars Bear Bull In Imaginile urmatoare am setat Timeframe = MN ( corespunzator pentru Monthly Timeframe) CountBars = 10 (corespunzator pentru numarul de "candele" care sa fie afisate din trecut) Bear = Maroon ( culoarea candelelor care indica scaderea pietei pe yimeframe-ul respectiv) Bull = Teal ( pentru candelele care urca - indica o crestere a pietei) Imaginea 1 arata cum se vad "candelele" de pe Monthly pe Timeframe-ul Weekly http://i61.tinypic.com/157jjiq.jpg
Ultimul răspuns de oltciter, -
- 0 răspunsuri
- 1,7k citiri
Indicatorul "LargeTimeFrame" are 4 variabile sau campuri: Timeframe CountBars Bear Bull In Imaginile urmatoare am setat Timeframe = MN ( corespunzator pentru Monthly Timeframe) CountBars = 10 (corespunzator pentru numarul de "candele" care sa fie afisate din trecut) Bear = Maroon ( culoarea candelelor care indica scaderea pietei pe yimeframe-ul respectiv) Bull = Teal ( pentru candelele care urca - indica o crestere a pietei) Imaginea 1 arata cum se vad "candelele" de pe Monthly pe Timeframe-ul Weekly http://i61.tinypic.com/157jjiq.jpg Imaginea 2 arata cum se vad "candelele" Monthly pe Timeframe-ul Daily http://i59.tinypic.com/28jeek1.jpg Imaginea …
- 0 răspunsuri
- 3,1k citiri
Imi cer scuze ca nu am mai postat de mult timp pe acest forum...dar ceea ce voi posta este in exclusivitate pentru "Vamist.ro" ...forumul pe care mi-am facut "ucenicia". Va rog insa sa fiti intelegatori..caci timpul meu este limitat deoarece sunt prins in mai mute proiecte. Mai intai aceasta strategie pe care am sa o expun aici este munca mea de cativa ani si nu doresc inca sa o fac publica sau sa fac profit de pe urma ei. Castig destui bani ca sa-mi permit sa nu trag profit din vanzarea ei. Cu siguranta nu va va face milionari peste noapte dar va va deschide ochi catre un altfel de trading. Ceva ce nu am gasit pe nici un forum sau grup de discutii...pur si simplu este co…
Ultimul răspuns de maslow,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 52 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum