Sari la conținut

Mighty Eagle

Traders
  • Număr mesaje

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Postări postat de Mighty Eagle

  1. Eu cred ca ne intereseaza pe multi...

     

    Am inteles ca am 300 pipsi maxim drawdown / luna.

    Cate tranzactii pot fi deschise simultan? Sau, care poate fi expunerea maxima (in timp, %)? Exista restrictii ? Aveti un sediu, office etc?

  2. O abordare interesanta fata de tranzactionarea in functiile de mediile mobile o ofera Oliver Velez (cauta pe youtube). Daca e sa luam in calcul "cele mai relevante"

    medii mobile (20, 50 si 200) si mai ales pe acele time frame(uri) trebuie luate in calcul si aspectele fundamentale ale acelei paritati: care dintre cele doua monede ce formeaza perechea este driverul in momentul respectiv si de ce, pozitiile bancilor centrale samd.

     

    Incearca sa introduci intr-un grafic mediile mobile care corespund numerelor lui Fibo si studiaza istoricul pe Daily cel putin. Eu pun mare pret pe zonele respective.

    Ce crezi, nu sunt mai relevante decat 20,50 si 200 ?

  3. Nu-mi place Aurul...M-am ars de prea multe ori. :ohno: Cred ca mai are loc sa cada 1-2 luni... 

     

    In schimb am o pozitie deschisa si 2 pendinguri (toate long) pe Argint:

     

     

    post-6809-0-40764900-1402650380_thumb.gif

     

  4. @iulik2k1

     

    Incearca sa "nimeresti" testul respectiv. Eu investesc 5000 daca reusesti intr-un PAMM administrat de tine in conditii contractuale clare, de acord?

  5. @Apollo

     

    Cand zici "lume" te referi la nea` Isarescu @ Company? Nu crezi ca e praf in ochi ca mai pe toate publicatiile "marii" jucatori se pregatesc sa cumpere aur si argint. Cand e atata galagie in media, de obicei se-ntampla exact pe dos...

  6. @Tim_isoara

     

    Linia verde punctata este zona de SL in cazul in care FOMC si/sau Yellen au ca efect aprecierea $...In caz contrar sau "no event" tintele sunt cele 2 linii punctate de culoare maron ( daca reusesc sa-mi stapanesc emotiile pe parcurs :) ).

     

    post-6809-0-89823900-1395166083_thumb.jpg

     

     

    • Upvote 1
  7. @ Apollo

     

    Important e ca ai asigurat pozitia si nu a fost una pierzatoare.

    Pozitia mea am s-o las mai mult timp, atat cat consider ca e valida la momentul in care am intrat in piata.

  8. Unul care nu implica grimase si emoticonuri...Argumentele constructive insa pot fi acceptate intr-o polemica...sau divergente de opinii.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.