-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
DIrectia la Euro pentru urmatoarea perioada si de ce.
Ultimul răspuns de Barbones, -
http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/9224551/Nightmare-week-for-Angela-Merkel-as-austerity-bloc-crumbles.html O comparatie cu anii 30'. Te ia cu fiori.
Ultimul răspuns de oltciter, -
- 1 răspuns
- 7,9k citiri
Cum poti sa faci din 200 de Dolari 20.000. De curand am vazut astfel de statementuri. Mai multe chiar. Traderi care fac din 50$ chiar si 5000 intr-o luna doua. Initial am crezut ca e Demo, dar, sic, era Real. Am vazut si start cu 1500$ si acum are 80.000 in cont, Pare o minciuna dar ii gasesti in platforma la Semnale. Cum oare se poate asta? Simplu. iti imaginezi ca atunci cand ai deschis contul, banii pe care i-ai pus sunt pierduti. Nu doar pierduti, efectiv, ti-ai luat gandul ca mai ai banii aceea. Niente, Nada, Kaput. Doar asa poti sa te eliberezi de orice problema. Mai mult de cat atat, cei care fac asta merg manual. Si mai greu zic eu. Deci, incarci un cont cu 2…
TSLA:US buy 200 sau 180 pentru 400 cel putin
Aici zicem tot.
Dow de la 1900 pana azi. Interesant,nu? Bull Trend fara rasuflare. Imi e mila de "ursi".
- 26 răspunsuri
- 11,2k citiri
ECB's Nowotny Sees Risk Of 'Lost Decades' In Europe Deflation poses a greater risk than inflation, said European Central Bank Governing Council Member Ewald Nowotny. "I see a greater risk [than inflation] is in the development of a phenomenon that in Japan is called the 'two lost decades'--low growth and no or low inflation. That would greatly affect the younger generation's chances. One must fight against that," Nowotny said in an interview published Saturday in the Austrian daily Vorarlberger Nachrichten. The rate decision maker said he saw no risk of inflation but added that energy prices were the main driver of inflation. The comments suggest that Nowo…
- 6 răspunsuri
- 2,8k citiri
Ce inseamna si de ce conteaza. Participarea la Piata de capital VOLUNTARA este caracterizata prin doua directii: Cu risc sau fara risc. Vrei sa risti sa faci profit? Sau nu? Sa zicem ca vrei. Ce risti? Banii tai contra a ceva care "poate" produce profit mai mare decat daca ii pastrezi in dulap. Pe ce risti? Pe ceva ce poate produce profit rapid adica: Actiuni, Monede Riscante, orice e riscant in raport cu ceea ce nu e. Sa zicem ca nu vrei sa risti ci doar sa ai garantia ca nu pierzi. Unde pui banii tai? Pe ceea ce este recunoscut de catre toata lumea ca e valoros si nu se va devaloriza rapid. Ce? Aur, Dolari, Franci Elvetieni, Jen Japonez, Materii Prime si de curan…
Ultimul răspuns de Barbones,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 121 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum