Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Multumim olciter!!! :) Chiar m-au ajutat filmuletele desi trebuie sa recunosc ca refuz sa cred ca Fibo are vreun fel de relevanta. Astept cu interes urmarea si eventual ceva informatii despre cum intri/iesi din trade-uri.

Postat

Multumim olciter!!! :) Chiar m-au ajutat filmuletele desi trebuie sa recunosc ca refuz sa cred ca Fibo are vreun fel de relevanta. Astept cu interes urmarea si eventual ceva informatii despre cum intri/iesi din trade-uri.

Fibo are relevantza in conditiile in care multi traderi intra pe aceste nivele si se astepta sa vada reversal pe acele ratii. Dar a intra pe o ratie fibo doar pentru ca pretzul a atins-o , consider ca este o intrare oarba, "blind entry"! Tocmai de aceea consider ca o zona de suport/rezistentza care conflueaza cu o ratie fibo principala este mai puternica, tocmai prin faptul ca numarului de traderi care "s-au batut" in acea zona li s-au mai adougat un nr de traderi care au luat in consideratie acea zona numai prin prisma faptului ca pretzul a atins o raite fibo importanta.

A acorda ratiilor fibo importantza exagerata este , cred, o greseala, la fel cum este o greseala sa le ignori in totalitate!

Exemplu: Daca am fi 9 oameni si o gaina naufragiati pe o insula ,si din varii motive( religioase, practice, oculte etc) s-ar trage la sorti daca sa mincam la inceput de "sejur" gaina , si am avea un scor de 4 la 4 si o abtinere, cel care s-a abtinut este cel care ar avea decizia in mana. Iar asta vine si spune: "Dom'le , gaina nu se poate manca la nceput pentru ca a ouat al 13 lea ou (13 fiind numar din seria fibbonaci)"!

Cei 4 care au votat "pentru haleu" ar spune ca este o exagerare si nu trebuie acordata importantza numarului 13, ceilalti 4 care au votat impotriva ar spune ca nu este nimic mai important pe lumea asta decat numarul 13 care trebuie respectat.Dar..... toate acestea dupa ce nr.9 a luat decizia!

In concluzie e bine sa astepti reactia pretului cand ajungi pe un astfel de nivel, nu sa anticipezi ce ar putea face el odata ajuns acolo!

Postat

Salutare si imi cer mii de scuze pt. ca nu trebuia sa postez aici!

Dar am mare nevoie de ajutor.

In topicul " Sistemul impuls Elder" se afla atasata o poza la un moment dat.

Salutare!

Cum pot seta indicatorul Elder_Impulse_MTF1.mq4 ca sa-mi apara pe H1, H4, D1 exact cum este in postul 13 ( poza atasata de Randy)?.

Multumesc.

O zi buna!

P.S M-ai am o rugaminte , are cineva cartile "Come into my trading room" si "Trading For A Living" de Elder ?

Postat (editat)

Salutare si imi cer mii de scuze pt. ca nu trebuia sa postez aici!

Dar am mare nevoie de ajutor.

In topicul " Sistemul impuls Elder" se afla atasata o poza la un moment dat.

Salutare!

Cum pot seta indicatorul Elder_Impulse_MTF1.mq4 ca sa-mi apara pe H1, H4, D1 exact cum este in postul 13 ( poza atasata de Randy)?.

Multumesc.

O zi buna!

P.S M-ai am o rugaminte , are cineva cartile "Come into my trading room" si "Trading For A Living" de Elder ?

Cartile le gasesti in FTP-ul pe care l-am afisat aici cu cateva posturi mai inainte(pagina 2 postul 37). Ele se afla in folderul "Trading books" al acestui FTP Editat de oltciter
Postat

O sa testez sistemul impuls Elder ( Treple screen ), stau c-am prost la capitolul engleza, si o sa pun pe forum datele statistice.

Va multumesc pt. carti si idei!

Spor la pipsi!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.