Jump to content


[01 martie 2015] Vamist este prima si cea mai mare comunitate Forex din Romania. A luat nastere in 2005 si de-a lungul timpului a trecut prin mai multe transformari. Acum, dupa 10 ani, primim orice fel de traderi si investitori. Deci, indiferent daca tranzactionezi sau investesti in actiuni, valute, marfuri sau orice alt instrument, bine ai venit!

Vamist se transforma in comunitatea traderilor retail. Aceasta versiune a forumului va fi in continuare accesibila pentru oricine, dar numai in format read only.

Noua adresa este vamist.ro. Te asteptam acolo la discutii generale despre trading.

Photo
- - - - -

Tranzactionam de pe mobil


  • Please log in to reply
162 replies to this topic

#1 khamel

khamel

    Forexist in devenire

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brasov

  • Tranzactionez din 2009
  • Broker curent Admiral

Posted 22 June 2009 - 09:18 PM

Stie cineva de vreun broker care sa ofere platforma mt4 pe dispozitive mobile...as vrea sa urmaresc comportamentul unor indicatori la fiecare 4 ore si nu am acces intotdeauna la un calculator ...

De preferat ar fi telefonul mobil ...

Mersi
  • 0



#2 sec

sec

    Forexist senior

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 640 posts
  • Gender:Male

  • Tranzactionez din 2007

Posted 22 June 2009 - 10:42 PM

Aproape toti brokeri au platforme pentru terminale mobile
  • 0

#3 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 23 June 2009 - 04:35 PM

Vezi ca pentru MT mobile iti trebuie un telefon cu sistem de operare windows mobile din ca stiu.
  • 0

#4 msjohntm

msjohntm

    Forexist activ

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pian del Voglio

Posted 23 June 2009 - 08:20 PM

Eu o am cea de la xtb. http://www.xtb.ro/
Merge bine chiar unde am doar o linie la HotSpoturi. Si merge si daca ai internet mobil chiar si in acoperire GPRS.
Si da, si eu am windows mobile. Undeva am vazut insa si pentru Symbian. Nu ne-ai spus ce ai.
  • 0
O tigara electronica in fata graficului. O combinatie de arome si adrenalina.

#5 khamel

khamel

    Forexist in devenire

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brasov

  • Tranzactionez din 2009
  • Broker curent Admiral

Posted 24 June 2009 - 07:23 AM

Eu o am cea de la xtb. http://www.xtb.ro/
Merge bine chiar unde am doar o linie la HotSpoturi. Si merge si daca ai internet mobil chiar si in acoperire GPRS.
Si da, si eu am windows mobile. Undeva am vazut insa si pentru Symbian. Nu ne-ai spus ce ai.


Eu am un Nokia e51 ... probabil ca voi fi nevoit sa imi schimb mobilul ca sa imi pot instala mt4 ...
  • 0

#6 Cityzen

Cityzen

    Big Shark

  • Validating
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1164 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 24 June 2009 - 01:54 PM

eu mi-am vandut laptopul special ca sa fac trading doar de pe mobil. am acum un hp ipaq hw6510, e model mai vechi.

eu iti recomand sa te gandesti bine la motivele pentru care vrei forexul pe mobil.
daca vrei sa te uiti doar la cotatii si eventual la pozitiile deschise probabil te poti descurca cu un telefon ce nu are touchscreen.
totusi eu recomand un dispozitiv cu touchscreen.

sa te gandesti dinainte si la modul de conectare la internet.
dispozitivele mai noi au si wireless incorporat.
eu cu asta care il am acum ma conectez doar prin gprs cu o cartela prepay de orange. e ceva oferta de la orange young cu care am 500MB trafic cu doar 2 euro pe luna. e suficient.
am incercat si pe vodafone cu ceva optiune live activata dar nu reusesc sa ma conectez cu platforma. merg paginile web dar mt4 mobile nu am reusit sa il configurez, in principiu cred ca e de la serverul proxy. am vorbit cu un reprezentant vodafone si mi-a spus ca e posibil sa nu reusesc nici cu optiunea celalata de internet pe mobil de la vodafone asa ca nu am mai incercat sa imi adaug extraoptiune la abonament.
DACA FOLOSESTE CINEVA MT4 CU INTERNET DE LA VODAFONE ROG SA MA LAMUREASCA SI PE MINE cu cateva detalii...
  • 0

#7 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 24 June 2009 - 02:20 PM

Cu Vodafone Live nu are cum sa mearga pentru ca optiunea aia are blocate toate serviciile, mai putin HTTP-ul (asta e doar pt pagini web). Cu abonamenul de mobile internet ar trebui sa mearga pentru ca sunt toate serviciile active. Dar asta doar teoretic... O sa incerc sa fac rost de un telefon cu windows mobile ca sa incerc si practic.

@msjohntm, daca mai dai de varianta pentru symbian sa pui si aici linkul ca ma intereseaza si pe mine. Eu am cautat si nu am gasit.

Pentru cei care nu au folosit pana acum varianta mobila de MT4, atentie ca nu va permite sa folositi indicatori custom, experti sau alte chestii din astea avansate. Este doar pentru a putea vedea graficele (cu indicatorii standard) si pentru a inchide/deschide/modifica ordine. Dupa parerea mea este suficient, dar poate sunt unii care se asteapta sa foloseasca indicatori complicati si vor fi dezamagiti.
  • 0

#8 Cityzen

Cityzen

    Big Shark

  • Validating
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1164 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 24 June 2009 - 02:50 PM

Stiti brokeri ce ofera platforme diferite de mt4 pentru dispozitive mobile?
Ma intereseaza cele cu grafice.
Va rog si sa mentionati daca folositi o astfel de platforma.
Multumesc
  • 0

#9 msjohntm

msjohntm

    Forexist activ

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pian del Voglio

Posted 24 June 2009 - 06:19 PM

La mine merge cu mobile internet de la Vodafone (am abonament de date cel de 9 euro cu 1,8 Mbps pe acoperirea 3G, dar merge si in acoperire GPRS cu 384kbps parca). Nu mi s-a blocat inca doar deconectari de cateva secunde unde am semnal mai slab. Am sa dau aici cateva plusuri si minusuri fata de varianta desktop:
-afiseaza doar majorele,
-nu poti folosi EA-uri,
-nu poti colora graficele (are 3 culori implicite insa),
-are insa 30 de indicatori plus volume, fibo, linii verticale, orizontale sau de trend,
-poti inchide sau pune ordine chiar si pending,
-poti afisa doar un grafic odata. Eu zic ca e de ajuns pentru deplasari daca nu lucrezi cu exotice.

Referitor la varianta mt4-symbian se pare ca eu m-am inselat, am vazut aici [url="http://www.forex-romania.ro/index.php?module=61"]http://www.forex-romania.ro/index.php?module=61[/url] dar era pentru cealalta platforma a lor si din cate am mai citit acum nici nu exista o varianta dezvoltata oficial.
  • 0
O tigara electronica in fata graficului. O combinatie de arome si adrenalina.

#10 Cityzen

Cityzen

    Big Shark

  • Validating
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1164 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 24 June 2009 - 07:12 PM

msjohntm, stefan, multumesc pentru lamuriri :)
deja ma bate gandul sa renunt la cartela prepay orange ca sa nu mai umblu cu doua telefoane dupa mine.
msjohntm ce telefon ai? poti primi apeluri cand esti conectat cu mt4?
la mine suna ocupat daca e conectata platforma dar presupun ca e din cauza modelului vechi de telefon
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Tranzactiile forex implica un grad ridicat de risc. Informatiile de pe acest site NU reprezinta recomadari de tranzactionare sau investitii.
Administratorii vamist.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme sau pierderi materiale aparute in urma utilizarii informatiilor de pe site.