Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 412
  • Citiri 124,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Bun, acuma de primit i-ati primit, cum ii scoateti? Si cam pe când?   Am cercetat un pic brokerul, inmatriculati in Cipru, bilă neagră, regularizati de CySEC, o altă bilă neagră, pe de altă parte me

• ai perfecta dreptate . ramai pe pagina in lb. rusa si cu google translate afli tot ce trebuie pentru inscriere . dai click la " Регистрация " , si pe urma afli corespondenta : Фамилия* Имя* От

• Pentru cei care doresc sa vada mai repede ( saptamanal ) rezultatul participarii la concursuri :   High Street Networking. Contest   forex[/acronym]-real-trading-challenge.aspx]http://www.etoro.com

Imagini postate

Postat

Intra Andrei, intra sa ii batem pe bulgari. Intotdeauna ne-o iau inainte. Intra in Biroul traderului si te inscrii acolo.

Intru numai sa imi fac un alt cont ca, cel vechi, cine stie cand mi-l trimit astia. Hai sa ii decimam!

Bafta.

Postat

Intra Andrei, intra sa ii batem pe bulgari. Intotdeauna ne-o iau inainte. Intra in Biroul traderului si te inscrii acolo.

Ba, frate. Dar Romania nu figureaza ca tara pe harta lumii, de nu o gasesc? Tu cum ti-ai ales tara cand ai completat datele tale in Biroul Trader-ului?

<:-P

Editat de dirzuandreiovidiu

Postat

haha de aceeasi chestiune m-am lovit si eu , ma bufnise rasu ca nu vedeam Romania:))...m-am inscris si eu,sa vad ce am invatat in 2 luni despre forex <:-P

Postat

@msjohn gata, mi-a dat supportu linkul si cu Romania, era doar pentru VIP-uri <:-P

salut,

scuze, incerc si eu sa ma inregistrez si nu gasesc romania...

iar din postul tau nu am prea inteles ce anume ar trebui facut...

se poate o informatie mai detaliata, n-am intrat un' trebuie sau...

mersi fain!

Postat

@msjohn gata, mi-a dat supportu linkul si cu Romania, era doar pentru VIP-uri <:-P

salut,

scuze, incerc si eu sa ma inregistrez si nu gasesc romania...

iar din postul tau nu am prea inteles ce anume ar trebui facut...

se poate o informatie mai detaliata, n-am intrat un' trebuie sau...

mersi fain!

Trader's Room

Postat
  • Autor

Un leac nou pentru cei care ar indrazni sa spuna ca se plictisesc :

Forex Promotions and Bonuses | United World Capital Forex | UWCFX.com

Sa aiba curajul cineva sa spuna ca se plictiseste . Imediat ii sare in cap o armata uriasa de concurenti inraiti , dotati cu computere de toate genurile , sisteme de operare , platforme de tranzactionare , tastaturi , monitoare si mousuri care mai de care mai diferite si mai de actualitate , tocmai bune sa alunge orice plictis , fie el si infinitezimal .

Chiar asa ... ati intalnit vreun plictisit pe ogorul lu' Mr. Forex ? <:-P

Editat de arcond

Postat

La concursul de la XTB care incepe pe 29 martie trebuie sa se tranzactioneze doar cfd-uri(nasdaq,sp500,etc.) sau se poate tranzactiona si forex?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.