Sari la conținut

Strategie vaxx

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Imi cer scuze ca nu am mai postat de ceva vreme dar analiza o fac pe Daily cu intrari la H4.

CAD/JPY H4 am asigurat un profit de 9.33 usd, pozitie care am inchis-o prea devreme zic eu, asta e este bine si asa.

Va salut pe toti si spor la trade :smile:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am deschis o tranzactie conform strategiei pe Nzd/Jpy.

Sa vedem ce o sa iasa

Daca nu intelegeti ceva intrebati.

Numai bine

Pune o imagine mai clara cu head and shoulder-ul pe care il vezi aici, sa ne dam si noi seama despre ce vorbesti.

Bafta.

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu

In general ies din tranzactii dupa ADX, atunci cand puterea undei respective fie ea corectiva sau impulsiva scade, conform atach

Am inteles. Observi ca pe corectia ce se face in sus, acolo unde ai zis tu ca se diminueaza momentumul si se incruciseaza adx-ul, apare un soi de pattern de "incertitudine", succesiuni dese ale +DI si -DI se incruciseaza ca si cand ar da semnale de reversal, insa reversalul nu apare. Ca niste break-out-uri false.

Link spre comentariu

Vaxx referitor la faputul ca strategia ta a mers bine 3 luni si apoi nu:

Piata tot timpul isi schimba caracteristicile. Noi trebuie sa fim pe faza sa ii simtim ritmul si sa ne adaptam. Altcumva nu avem sanse de supravietuire.

Totusi mai e si varianta in care poate ai inceput sa faci mici modificari sau abateri de la sistem si poate de aia a inceput sa mearga diferit. Analizeaza la rece cat mai atent ce s-a intamplat cand a inceput sa nu mai mearga. Poate o sa descoperi ca au intervenit si alti factori psihologici, mentali samd.

Editat de sian
Link spre comentariu

USD/CHF Daily

Dupa spargerea liniei de suport trasata cu galben si confirmarea in pct. 2 cu trecerea pretului peste pct.1, intrare short cu SL cu putin peste pretul de inchidere de la pct. 2

Bafta

post-2700-12688070549_thumb.gif

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.