- Răspunsuri 104
- Citiri 23,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Vaxx 72 postări
-
Cityzen 10 postări
-
dirzuandreiovidiu 10 postări
-
oltciter 6 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Da, am pus si statementul. Ce este interesant la aceasta strategie, este faptul ca intrarea pe tranzactie se face cu un risc f. mic, chiar daca intram pe graficul de 4 ore. DetailedStatement.htm
-
hai ca ma bag si eu in seama... intaresc sfatul lui oltciter in privinta folosirii graficului pe candele sau bare. paternurile date de acestea iti pot oferi mai multe informatii decat graficul linia
-
Foarte adevarat si multumesc, de aceea de ceva vreme am inceput sa-mi insusesc startegia lui Oltciter, care de fapt are niste fundamente puternice si anume: trend, nivel si PA. Super. Va salut pe
Featured Replies
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Următoarea
- Pagina 5 din 11
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Următoarea
- Pagina 5 din 11
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare la toti!
De 3 luni testez o strategie care se pare ca da rezultate. Graficul pe care se lucreaza este H4, se foloseste graficul liniar, nu cel cu bare, si nici candele. Este ceva simplu, se intra in trade la 1-2-3 pe graficul liniar ( care afiseaza doar pretul de inchidere ), pe clustere fibo, in zona benzilor bollinger superioara, inferioara, in zona de supracumparare respectiv supravanzare pe stochastic, bineinteles se tine cont si de definitia trendului. In cele 3 luni de tranzactionare am un profit dublu la un cont de 100 usd, intrarile in tranzactii facandu-se cu loturi de 0.01.
Sper sa va fie de folos. De acum incolo o sa postez fiecare tranzactie pe care o sa o deschid.
O sa postez un statement cu un raport detaliat, si grafice pt. exe.
Numai bine.
Editat de Vaxx