Sari la conținut
Postat

Am deschis acest thread la rugamintea lui Vaxx

Eu folosesc de la Bill Williams Fractali, Aligator si tipul de semnal Balance Line Trades si am sa incerc sa postez grafice cu explicatii cu ce am preluat de la Bill Williams pentru cei interesati.

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Overview - Alpari (UK)

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Alligator and Gator - Alpari (UK)

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Fractals - Alpari (UK)

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Balance Line Trades - Alpari (UK)

Pentru toate 3 am pus linkuri de pe siteul Alpari UK unde sunt descrise pe scurt ideile de baza. Eu am citit toate cartile lui Williams si am preluat ce am considerat ca mi se potriveste. Imi place foarte mult sa lucrez cu pending orders.

In loc de Awsome Oscilator folosit de Williams eu am ramas la clasicul MACD de care nu ma pot lipsi. La fel nu am putut renunta nici la Stochastic care il folosesc pentru orientare. Amandoi indicatorii ii vizualizez ca niste proiectii ale valurilor pietii in "alta dimensiune" mai precis dimensiunea indicatorului. Am sa incerc sa devin cat mai explicit pe parcursul postarilor.

Obisnuiesc sa corelez valurile de pe diferite tf-uri intr-o viziune "fractala", a nu se confunda cu fractalul ca si indicator.

Fractalul in realitate este altceva: Fractal - Wikipedia, the free encyclopedia

Spre exemplu ce pe un time-frame arata a fi o corectie pe un trend ascendent, pe un tf inferior arata ca un trend descendent care curand se va termina. Astfel daca vreau sa intru cu trendul de pe tf-ul superior pe urmatorul impuls ascendent, urmaresc inversarea trendului descendent de tf inferior. Corelarea cu indicatorii poate aparea in felul urmator: Corectia de pe un tf superior coincide cu un val Stochastic de la OverBought la OverSold iar pe un time frame inferior cu un val macd descendent.

Editat de sian

• Răspunsuri 136
  • Citiri 32,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Salutare tutror. Desi urmăresc forumul de ceva timp, am făcut cateva pauze de FOREX, dar cum nu am putut sta departe de grafice, am revenit. M-am jucat cu câteva conturi demo pe care nu le-am făcut pr

Imagini postate

Featured Replies

Postat
  • Autor

Aceasi intrare de pe AUDUSD, dar pe 15 min unde se vede divergenta mai bine

post-2415-126949623699_thumb.gif

Postat
  • Autor

Setup ok pe EURGBP cu divergenta ascunsa si S/R destul de clar. Ora de tranzactionare in schimb nu este ideala pentru perechea respectiva dpmdv. Miscarile sanatoase pe aceasta pereche de obicei au loc pe sesiunea Londrei.

Am pus totusi un pending sell stop cu volum mai mic

Am inchis jumatate de pozitie la nivelul 61.8 Fibo

post-2415-126949731725_thumb.gif

Editat de sian

Postat
  • Autor

Inchise la BE jumatatile ramase deschise la pozitiile pe GBPJPY, AUDUSD, EURGBP

Editat de sian

Postat
  • Autor

Setup frumos de impuls-corectie si spargere la fractal pe USDCAD + divergenta ascunsa pe 4h.

Fiind totusi impotriva tendintei de pe 1h de crestere am inchis jumatate de poz la 10 pipsi profit si cred ca mut sl la BE.

post-2415-126950216824_thumb.gif

post-2415-126950217207_thumb.gif

Editat de sian

Postat

De fapt strategia ta de a intra la fractal, ma duce cu gandul ca acolo este o confirmare sau cum imi place sa-i zic eu intrare la 1,2,3 sau dupa principiile trendului atunci cand un umar este mai jos decat celalalt in cazul de trend down ne pregatim pt. short.

Bafta

Postat
  • Autor

De fapt strategia ta de a intra la fractal, ma duce cu gandul ca acolo este o confirmare sau cum imi place sa-i zic eu intrare la 1,2,3 sau dupa principiile trendului atunci cand un umar este mai jos decat celalalt in cazul de trend down ne pregatim pt. short.

Bafta

Exact Vaxx... eu asta inteleg prin impuls-corectie <:-P

Postat
  • Autor

Am inchis si restul pozitiei pe EURGBP la 25 pipsi.

post-2415-126950661401_thumb.gif

Postat
  • Autor

Pe asta am ratat-o <:-P

post-2415-126951005633_thumb.gif

Postat
  • Autor

Si pe asta am ratat-o... AUDUSD

post-2415-126952615359_thumb.gif

post-2415-126952615786_thumb.gif

Postat
  • Autor

Pe EURUSD divergenta ascunsa pe 4h, divergenta clasica pe 1h, intrare la fractal pe 15 min

Am inchis o treime din pozitie la 37 pipsi, alta treime la 55 si pentru cea ramasa am mutat SL la BE + cativa pipsi <:-P

post-2415-126999261596_thumb.gif post-2415-126999262276_thumb.gif post-2415-126999262731_thumb.gif

Later edit: Inchis restul pozitiei la vreo 70 pipsi pe baza divergentei clasice

post-2415-127001237991_thumb.gif

Editat de sian

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.