Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Salut ,

Am asteptat o noua confirmare a faptului ca impulsul , e posibil sa fie finalizat ( ieri m-am grabit , insa acea retragere era de fapt segmentul c al valului 4 ) . Avem aceasta confirmare prin spargerea liniei de trend ascendent dintre terminatiile valului 2 si valului 4 , avem depasirea originii valului 5 ( 1,3043 ) , cred ca in acest moment putem afirma ca impulsul este confirmat ca fiind finalizat . Asadar  fiind vorba despre un impuls cu valul 1 extins ( valul 1 este cel mai mare , valul 2 retrage valul 1 mai putin de 38,2% , valul 3 este 61,8% din valul 1 , valul 4 nu este un val complex ( este un val plat neregulat running ) , valul 5 este mai mic decat valul 3 ) , miscarea va fi una de retragere pana in zona de pret a valului 2 . Avand o corectie , impulsul este valul a , al unui zig-zag , in aceste conditii , inseamna ca vom avea coborare intre 1,2942 ( 50% ) si 1,2895 ( 61,8% ) .

Spor la pipsi !

post-3630-0-63877700-1365760667_thumb.png

Postat

Salut ,

Varianta descrisa in postul anterior , pentru Eur-Usd , o abandonam , deoarece maximul presupusului impuls a fost depasit . Astept confirmarea evolutiei in cursul zilei de astazi si voi reveni cu o analiza tehnica radical schimbata . Atentie , aceasta spargere a rezistentei de 1,3140 , este posibil sa nu urce mai sus de 1,3250 .

Spor la pipsi !

Postat

Salut ,

Dupa cum s-a vazut ieri , perechea Eur/Usd , nu numai ca nu a ajuns la 1,3250 , dar nu a depasit nici macar 1,3201 , maxim atins in ziua precedenta . Asadar , cred ca la acest moment avem finalizat un dublu zig-zag , deoarece linia de trend a fost sparta , iar originea ultimului zig-zag a fost depasita 1,3027 .

Aceasta miscare descendenta , este posibil sa ajunga pana la 1,2746 , insa este putin probabil dupa parerea mea , sa coboare pana la limita , dar nu trebuie exclusa aceasta varianta . 

S-auzim de bine !

post-3630-0-45834000-1366267288_thumb.png

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Salutare ,

Intrucat valul corectiv , despre care vorbeam in postul anterior pentru perechea valutara Eur-Usd , cred ca a fost finalizat , revin cu o analiza tehnica , care sper eu , lamureste evolutia ultimei luni . Miscarea descendenta a fost una nu lipsita de emotii , intrucat ne-am confruntat cu un val plat neregulat . Valul b , a retras valul a cu peste 100% , insa nu a atins 138,2 % , ceea ce a favorizat , coborarea valului c pana la 138,2% din valul b . Acest ultim val este dupa parerea mea , un impuls terminal cu valul 3 extins ( valul 2 retrage valul 1 cu mai mult de 61,8% , valul 3 este cel mai mare val , valul 4 retrage valul 3 cu mai putin de 38,2% ) . Daca am dreptate in aceasta privinta , probabil ca vom vedea in cursul zilei de astazi , sau cel mai tarziu maine . In principiu dupa un impuls terminal urmeaza o miscare rapida in sens opus , care inca nu a inceput , dar este posibil sa apara oricand . Evolutia viitoare este una ascendenta ,  ce va depasi pragul de 1,3242 cu tendinta de a atinge 1,3400 .

Asa ca va urez spor la pipsi .

post-3630-0-53463900-1368689794_thumb.jpg

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Salut ,

Din cate se pare , varianta descrisa mai sus pentru perechea Eur/Usd , nu este valabila . Asa ca nu imi ramane decat sa recunosc ca am gresit . Coborarea nu a fost finalizata , asa ca mai avem de asteptat un pic pana la momentul de intoarcere . Din impuls terminal , valul c s-a transformat intr-un val ce arata ca un impuls normal . Probabil ca in acest moment ne aflam in zona valului 4 care vom vedea ce va fi , deocamdata cred ca este finalizat valul a ( din punct de vedere al timpului este mai mic decat valul 2 ). In aceste conditii numerotarea valurilor se schimba conform analizei anexate . Urmatoarea analiza o voi posta dupa finalizarea valului c .

Spor la pipsi !

post-3630-0-03190300-1369291371_thumb.jpg

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Salut ,

Din cate se pare , vom avea , o miscare deosebita astazi sau luni , pe Eur/Usd , graficul il voi posta zilele urmatoare , insa atentie mare pentru cei care au tranzactii pe vanzare , este momentul sa le inchideti si sa va schimbati optiunea . La aceasta ora ne aflam pe valul 4 al unui impuls terminal cu valul 1 extins si conform teoriei , acesta ar trebui sa fie in relatie cu valul  2 ca pret de 61,8% sau egal sau timp de 61,8% . Asadar teoretic ar trebui sa nu dureze mai mult de 90 minute , apoi vom avea valul 5 care v-a cobora sub 1,2943 dar va fi mai mic decat valul 3 in pret .  Finalizarea va fi urmata de o miscare brusca in sens opus .

Spor la pipsi !

Editat de ovidiu_gnt

Postat

Salut ,

Impulsul terminal nu a fost confirmat pentru Eur-Usd , inseamna ca va fi doar un impuls cu valul 3 extins . Dupa finalizarea valului 4 , valul 5 va cobora cu 35-45 pipsi , dupa care trendul se va schimba .

Spor !

Postat

Salut , 

Dupa ce s-au limpezit apele , am ajuns la o cu totul alta concluzie decat ma asteptam in posturile anterioare . Asadar perechea Eur/Usd , momentan va suferi o corectie . Din analiza facuta de mine , reiese ca valul c al valului plat neregulat a fost finalizat cu un val 5 esuat . In aceste conditii teoria spune ca acest impuls esuat va fi retras in intregime . Pe termen lung , inseamna ca valul ( cu forma de impuls ) ,  care tocmai este in desfasurare , va depasi maximul de 1,3242 . Eu merg chiar mai departe , spunand ca este posibil sa ajunga in zona 1,3400 - 1,3500 . 

Acest val ( val C intr-un plat comun ) , a debutat cu un triunghi leading diagonal , care a fost finalizat vineri , atingand maximul de 1,3107.

De aceea , in zilele ce urmeaza vom asista la o corectie a acestui prim impuls .

Sa auzim de bine !

post-3630-0-63519200-1370418611_thumb.png

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.