Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salut ,

Cred ca incercarea de a anticipa , miscarea pietei in pasi mici , nu este o reusita pentru mine ( ma grabesc ) , asa ca din acest moment , voi posta analiza doar pentru intervale de timp mari ( fac referire la postarile 925 si 978 ) . Asa cum am scris in  978 , Eur/Usd va ajunge la o valoare de peste 1,3710 . Raman la aceeasi parere si acum , spunand in acelasi timp ca probabil nu v-a depasi valoarea de 1,4080 . Acest val ce se afla in desfasurare , este o dubla combinatie , in care primul val este un plat comun ( valul b a retras valul a intre 81% si 100% ) . Dupa finalizarea valului c si implicit a valului plat ( posibil 1,3400-1,3500 ) , vom avea o corectie x , iar apoi un al doilea val format din 3 sau combinatie de 3 segmente . Sper sa ajute pe cineva aceasta analiza .

Spor la pipsi !

post-3630-0-77927200-1370587272_thumb.png

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.