Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salutare ,

In sfarsit pare ca se anima problema .

Cred ca in cele din urma , aparand mai multe variante , vom fi mai aproape de adevar . Cu cat mai multe pareri cu atat mai bine . Important este sa ne exprimam parerea fie ea si gresita ( omul din greseli invata ) . Asa ca , spor la pipsi !

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Cred ca intradevar , suntem pe directia buna , iar daca mai consideram si proportionalitatea s-ar parea ca este posibil un 1,4400 . Apoi vom vedea cum reactioneaza piata ( intoarcere sau "long" ).

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor

EUR USD

In cazul dat astept nivelul de confirmare. Experimental presupun existenta triunghiurilor orizontale cu 3 valuri. Zonele evidentiate ar putea fi numerotate si ca w x y si atunci undele ce le-au urmat pot sa nu fie ultime in unda de nivel mai mare.

post-4587-0-63502600-1302155690_thumb.gif

Postat

Salut ,

Hai sa imi dau cu parerea ca este posibil un impuls terminal , iar la ora actuala ne aflam pe valul 4 . Anexez un TF 1H , pentru a vedea mai bine modul cum am presupus ca s-au desfasurat ostilitatile intre tauri si ursi . Daca valul 4 il v-a intrepatrunde pe valul 1 , atunci cred ca nu vor mai fi dubii si ne vom astepta ca dupa valul 5 , care este posibil sa ajunga si poate chiar sa depaseasca cu ceva 1,4400 , sa avem o coborare brusca . Dar sa nu uitam piata face tot ce vrea ea si nu se comporta cum am vrea noi .

Spor la pipsi .

o zi buna .

post-3630-0-70551800-1302157236_thumb.jpg

Postat

Salut Ovidiu, la un edt ca al tau in valul 5 ma astept si eu, insa momentan nu avem overlap, asa ca mai asteptam. Ca alternativa, corectia 4 a fost w x y complexa, iar acuma suntem in 4 of 5.

Postat

Salut ,

Corect spus " inca " , sa speram ca in curand , poate azi , daca nu maine sau cand v-a considera de cuviinta , piata , ne v-a face aceasta bucurie .

Editat de ovidiu_gnt

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.