Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 990
  • Citiri 364,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat
  • Autor

Probabil unda [3] of c e finalizata cu un (5) alungit. S-ar putea sa avem dublu retrecement.

post-4587-0-42272000-1302781672_thumb.gif

Postat

Salut ,

Cred ca ai dreptate , corectia C s-a finalizat ieri , intrucat astazi nu a depasit valoarea de ieri . Si datorita faptului ca retragerea a fost foarte mare , ma duce cu gandul la un posibil triunghi leading ( dar vom mai vedea ).

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Salutare ,

Cred ca este valabila varianta 2 , cu observatia ca acest val 4 , conform principiului alternantei ar trebui sa fie un val complex ( triunghi sau flat ) . Deci momentan Eur/Usd va urca pana unde doreste ( poate fi triunghi extins sau flat irregular ) , dupa care va cobori . In functie de forma acestui de-al treilea val ( a-b-c sau 1-2-3-4-5 ) , vom sti daca urmatorul val va fi impuls sau va continua corectia . Aceasta este doar o opinie si nu o certitudine .

Spor la pipsi !

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Salut ,

Acum ca piata , pare ca s-a conturat , iata o posibila varianta de evolutie a EUR/USD .

Spor la pipsi .

post-3630-0-56421300-1308303932_thumb.jpg

Editat de ovidiu_gnt

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.