Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Buna tuturor pe saptamana aceasta!

EUR/JPY

sell stop la 126.220

v=1.5

SL= 126.900

TP=124.140

risc~1%

R:R=1:3

ordinal s-a activat

Editat de slg
Postat (editat)

GBP/JPY

sell stop la 148.650

SL=149.550

TP=146.100

risc~1%

RR~1:3

ordinal s-a activat

Editat de slg
Postat (editat)

USD/JPY

sell stop la 94.610

SL=95.060

TP=93.110

risc~1%

R:R~1:3

ordinal s-a activat

inchis la SL negativ, -1%

Editat de slg
Postat

USD/CAD

Buy (la nivelul pietii): 1.01749

S/L: 1.01369 (38 unitati)

T/P: 1.02038 (28.9 unitati)

Risc asumat: 0.05%

Raport recompensa-risc: 0.76

Motivatie: model de bare - bara de tip AC (n.a. eng. PIN BAR) pe pivotul ce delimiteaza zona de bias neutru de zona de bias descrescator.

post-2510-0-55838500-1371482127_thumb.png

Succes!

Postat

Nu stiu de ce exact, dar usd/jpy imi pare ca face figura si ca va merge tot in jos! Dar...tot la fel de bine poate sa fie respins pretul din fibo 38.2% si sa o ia in sus! totul depinde de tonul si detaliile date de FED in aceste zile! Ma bate gandul sa inchid pozitiile de pe usd/jpy, ca nu prea imi place, e un risc prea mare la cat de volatila e perechea asta...

Postat (editat)

Nu stiu de ce exact, dar usd/jpy imi pare ca face figura si ca va merge tot in jos! Dar...tot la fel de bine poate sa fie respins pretul din fibo 38.2% si sa o ia in sus! totul depinde de tonul si detaliile date de FED in aceste zile! Ma bate gandul sa inchid pozitiile de pe usd/jpy, ca nu prea imi place, e un risc prea mare la cat de volatila e perechea asta...

Nu pari prea sigur pe metoda ta de tranzactionare. Ai nevoie de niste repere clare dupa care sa te ghidezi.

Editat de dirzuandreiovidiu
Postat

@ livium 

Da tot ce tine de JPY are un pas de tranzactionare destul de mare . 

Daca o sa te uiti atent la indicii economici DowJones 30, S & P 500 , DAX 30 au aproape aceiasi figura de pret ca si USDJPY de ex . Difera destul de putin ceea ce inseamna ca problema este nu de la JPY ca se intareste dar din cauza USD ca a slabit in ultimele saptamani . Deci cotatia paritatii v-a avea legatura directa cu decizia FED de miercuri . 

Sapatamana aceasta este extrem de periculoasa fiindca este si saptamana in care se inchid contractele standartizate si este cea mai importanta saptamana din prima jumatate de an . 

Succes !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.