Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

Salut ,

Daca maximul de 1,3541 , nu va fi depasit la perechea Eur/Usd , atunci vom considera trendul ascendent incheiat momentan , urmand sa avem tinta stabilita anterior ( 1,3317-1,3295 ) .

post-3630-0-46147200-1384847399_thumb.jpg

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 143
  • Citiri 66,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @Apollo Am scris ca sunt putine sanse , nu ca este imposibil , daca era imposibil , nu aminteam de SL . Pana acum , o corelare din punct de vedere a timpului intre valuri , eu unul nu am reusit sa gas

• Uite ca nu e schimbare.  Eu zic ca nu are cum economic vorbind, iar tehnic, cine da Sell aici? Asta e o intrebare  Probabil ca dupa ce ne jucam pe la 1,40, atunci da, dar pana atunci, nu vad tehnic vo

• @Magicianul    Corect , din punct de vedere al timpului , eu cel putin , asa cum am mai scris , nu fac analize zilnice , iar trendul principal poate dura luni de zile , insa referitor la punctul initi

Imagini postate

Postat
  • Autor

Salut ,

Iata ca valul b , al corectiei se doreste a fi un plat cu val b puternic , asa ca maximul de 1,3579 a fost depasit . Va urma o coborare ce poate fi intre 1,3398 si 1,3296 . 

Asa ca spor la pipsi !

post-3630-0-06510200-1386235952_thumb.jpg

Postat

Salut ,

Daca maximul de 1,3541 , nu va fi depasit la perechea Eur/Usd , atunci vom considera trendul ascendent incheiat momentan , urmand sa avem tinta stabilita anterior ( 1,3317-1,3295 ) .

Problema cu acest scenariu se pune in felul urmator: retragerea din valul 1 nu trebuie sa depaseasca (din cate stiu eu) mai mult de 61.8%.

Postat
  • Autor

@dirzuandreiovidiu

Neely scrie in carte ca retragerea unei triple combinatii este intre 60% si 70% , insa primul val al valului ( b ) , a retras deja peste 60% valul ( a ) , iar ( b ) este un plat cu b puternic dar nu de peste 138,2% din valul a , asa ca sunt sanse mari , sa depaseasca 1,3398 , insa sigur nu va atinge 1,3295 . Asa ca vom vedea pana unde va fi retras .

Postat
  • Autor

Dupa ultima evolutie vom avea o renumerotare , iar dubla combinatie se pare ca este cu triunghi la final ( impuls terminal ) . Retragerea nu va atinge 1,3398 . 

Asteptam maine NFP-ul , care va lamuri situatia , sper .

Postat
  • Autor

Din cate se pare , miscarea ascendenta se va apropia de 1,3800 ( vom avea o cu totul alta numerotare a valului b) . Asadar corectia se apropie de final ( mai sunt aproximativ 100 de pipsi ) .

Postat

@dirzuandreiovidiu

Neely scrie in carte ca retragerea unei triple combinatii este intre 60% si 70% , insa primul val al valului ( b ) , a retras deja peste 60% valul ( a ) , iar ( b ) este un plat cu b puternic dar nu de peste 138,2% din valul a , asa ca sunt sanse mari , sa depaseasca 1,3398 , insa sigur nu va atinge 1,3295 . Asa ca vom vedea pana unde va fi retras .

Ai dreptate ma gandeam la un val corectiv 2 dintr-un val impulsiv 1 si de asta...

Postat
  • Autor

Salut ,

Intrucat miscarea corectiva se apropie de final , iar "apele s-au limpezit" , cred ca la acest moment putem sa ne dam cu parerea la viitoarea evolutie a perechii valutare Eur/Usd .

Asadar conform analizei efectuate , este in desfasurare valul 4 , care ar trebui sa ajunga in zona de pret a valului 2 adica in jurul valorii de 1,3670 . Valul ce va urma ( 5 ) are sanse mari sa fie unul esuat , insa mai intai sa asteptam finalizarea valului 4 si apoi vom vedea .

Spor !

post-3630-0-98978900-1386748223_thumb.jpg

Postat
  • Autor

Deoarece coborarea a fost mai mare decat asteptarile , revenim la numerotarea din postul anterior , cu obiectia ca desi valul i este valul extins , coborarea in zona valului ii este putin probabil sa se realizeze . La acest moment se pare ca se formeaza valul 4 cu aspect de triunghi ( probabil limitativ ) , iar valul 5 va urca peste 1,3811 insa fara a atinge 1,3832 .

Editat de ovidiu_gnt

Postat
  • Autor

Salut ,

Iata ca uneori avem chiar in fata ceea ce asteptam si nu suntem in stare sa vedem . Prin depasirea minimului de 1,3739 , avem confirmarea ca valul 3 a fost finalizat . Finalizarea este un impuls terminal cu valul ( 3 ) extins .  Asa ca urmeaza coborarea pana in zona valului ii , dupa care ne asteptam la un val 5 esuat .

Spor la pipsi !

post-3630-0-95051300-1386922550_thumb.jpg

post-3630-0-22981400-1386922562_thumb.png

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.