-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 10 răspunsuri
- 2,1k citiri
ok dragilor... azi am rulat priam oara retelele neuronale pe prezent si conform rezultatelor date de ele, am deschis pozitii e drept ca nu la toate am pus TP sau SL si asta din doua motive: 1) ca aici am tot rugat si inca insist ca pe partea de strategii am nevoie de oameni experimentati 2)ca am considerat ca daca tot nu stiu sa le pun cum trebuie, am jucat doar maxim 2K din 5k acum retelele functioneaza pt 10 perechi dar nu am avut timp sa le deschid pe toate. emotiile mari(pt ca iau f in serios asta) m-au facut sa ma limitez doar la 2 perechi. usd/jpy unde pana acum retelele au aratat o acuratete foarte ridicata (de acea am pus TP) si eur/chf pt ca acolo retelele …
Ultimul răspuns de Mangusta, -
- 0 răspunsuri
- 1,1k citiri
ok se pare ca suntem aproape gata sa incepem primul test, pe euro_usd inca suntem in pregatiri din f f f motive iar unul dintre ele care ne-a mancat sanatatea in ultimele 72 de ore se numeste "punct si virgula" gura masii de punct is virgula. niciunul dintre noi nu stie oracle iar daca nu intervenea un DBA din capitala super tare (ii multumesc din suflet lui cezar DBA-istul) probabil ca si acum orbecaiam prin intuneric. ) deci retelele pt testare sunt gata, mai am de creat in seara asta 8 tabele pt eur/usd (sunt 8 retele neuronale fiecare cu tabelul ei separat pt fiecare valuta in parte) deci la sfarsit o sa avem 8 tabele x 21 de valute fiecare tabela cu un numar de te…
Ultimul răspuns de kerosen, -
- 1 răspuns
- 992 citiri
hehehe
Ultimul răspuns de Luca,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 33 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum