-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
conform scenariului de fata nici nu vreau sa ma gandesc unde trebuie sa ajunga lira. in jur de 1.5850. dupa cum reiese nici macar nu am incheiat valul [3] din (5), iar la daily suntem in dezvoltarea valului (3) dintr-o impulsiva.
Ultimul răspuns de RuuM, -
analiza elliott la daily ne arata o miscare inca neterminata in sus, eu as indrazni sa spun ca abia e la jumatate, intr adevar miscarile violente de acu doua saptamani, m au pus mult pe ganduri dar din punct de vedere elliott nu era nimic iesit din comun, cam pe toate perechile majore ne aflam in val 4. la euro am postat la sectiunea de analize si raman la parerea ca nu am avut impuls in jos ci un abc tip zigzag(doar parere personala) corectia ultimului val care pare a fi monoval e de 50 % din unda 3 -a se vedea graficele- daca nu am inceput valul 5 cat de curand va pleca in sus.
Ultimul răspuns de harif, -
ce parere aveti de acest H4 diamond? :) mai ales ca este aproape de suport btw am gresit denumirea fiserului dar este USDCAD
Ultimul răspuns de maxu08, -
la uj ca la toate majorele suntem in val 4 -h4 daily-, aici avem o corectie multipla formata din trei randuri de zigzag corectie de tip W-X-Y-XX-Z, valul 4 e corectat 62% din val 3 si 50% din 1-3 -cu aproximatie-. a se vedea graficele. la un tf mai mare avem un triunghi de tip (descending traingle) un val 4 la macrotrend- am postat o asemenea varianta aici pe forum-. din punctul meu de vedere valurile 4 la majore sunt aprope de final. P.S. a se vedea si graficele lui Iordaki la sectiunea analize. nu am postat pe tf mai mici ca altfel as fi lasat mai mult loc de interpretare -cu cat inaintezi pe tf mai mici lucurile sunt mai complicate.
Ultimul răspuns de oltciter, -
corelatia dintre perechile euro-dolar si usd-franc este foarte evidenta si de multe ori ori una ori cealalta ne da semnale si ne poate spune destul de multe si despre alte perechi inclusiv aur. aici situatia e putin diferita fata de euro dolar. daca numaratoarea este buna (vorba lui Iordaki am avut un val 5 din 3 bucati, valabil si pentru euro de altfel si acolo nu mai e nici un val 4 ci e un ciclu incheiat -totusi la euro am mers ca 4 iregular-) astept confirmarile -situtatia e putin neclara ori au facut valul 5 din trei ori suntem inca in valul 4 la ambele- am atasat mai jos o analiza cu 5 terminat ca un abc - eu prefer varianta in care am avut B iregular si mergem int…
Ultimul răspuns de harif,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 60 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum