Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 225
  • Citiri 73,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Scenariul ramane valabil. De o luna deja perechea sta intre cele doua nivele evidentiate pe grafic. Cand o sa "evadeze" de aici probabil ca o va lua la goana bine de tot.

• Da, Sian, chiar interesanta situatie avem la lira-yen.

• Sunt perfect de acord ! La mine este 146.00 ca nivel de confirmare!

Imagini postate

Postat

ce parere aveti despre stirile pe yen din noaptea aceasta?

De la 106.20-106.00 O sa încep sa cumpăr masiv USD/JPY Deci o aştept acolo pentru început...probabil ceva o sa împingă aceste 100+ de puncte poate ştirile acestea de astăzi noaptea, sau daca le face cumva pana la ştiri atunci ştirile v-or fi acelea ce v-a împinge USD/JPY in sus-sus.Pentru mine ştirea a doar impulsul la cea ce trebuie sa se întâmple.....

Postat

cred ca mai importante sunt stirile pe lira si dolar de saptamina asta. distractia o sa inceapa de miercuri incolo... iar vineri o sa fie probabil cea mai volatila zi.

Postat

Mda se pare ca mai jos de 213.00-212.80 nu prea are şanse sa se coboare.

De acolo o sa mergem înspre Nord, ceva mai de sus v-a fi coborârea..... M-am grăbit eu cu aşteptările mele pesimiste pe aceasta pereche.

Scrat, Grip......... recunosc ca am grăbit situaţia cu GBP/JPY..... Se pare ca o sa plecam la 215-216 înainte ca sa începem coborârea.Nu a avut putere corecţia. Succese băieţi

--

Editat de iordaki

Postat

deocamdata cred ca se face buy the rumour, sell the news... maine sunt asteptate stiri pe gbp, si forecastul este negativ... deci pina maine o sa tot coboare perechile pe lira...

Postat

deocamdata cred ca se face buy the rumour, sell the news... maine sunt asteptate stiri pe gbp, si forecastul este negativ... deci pina maine o sa tot coboare perechile pe lira...

Ce tine de GBP/USD am deschis buy spre 1.9900/20(ca corectiva)
Postat

parerea mea despre g-j acum. sub linia alba cam inseamna sell pina in zona 211.

post-1398-1217419251_thumb.jpg

Postat

Eu zic SELL din zona 215.00/50 destul de adânc vri-o 500+ de puncte
Postat

nu crezi intr-un nou maxim peste 215.90 inainte de testul lui 211?

Postat

nu crezi intr-un nou maxim peste 215.90 inainte de testul lui 211?

Nu!!! cel puţin in viitorul cel mai apropiat. Explicaţia e simpla am avut in jos 5 valuri (TF 1H) si cum mergem in sus o sa avem 3 valuri (deja se pot face concluzii).

Si respectiv o sa mai avem altele 5 valuri in jos astfel o sa închidem ABC.......Acum apare alta intrebare e corectiva din ce? Am 3-i variante, pe parcursul evoluţiei o sa le exclud una cate una.

P.S. desigur se poate întâmpla multe, lumea e in vacanta aceasta se si răsfrânge si-n mersul cursurilor (peste tot sunt corective la corective).

Editat de iordaki

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.