Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Pentru grafice folosesc FXPro, Interbank(cu diferenta de doua ore intre inchiderea barelor de 4 ore) si citeodata Alpari (mai ales cind pretul atinge un BRN). Pentru barele daily folosesc FXPro pentru ca inchid la ora 17.00 (NY), considerata ora de inchidere a ultimei burse din ziua respectiva.

post-1613-126771024136_thumb.gif

post-1613-126771025786_thumb.gif

• Răspunsuri 2,6k
  • Citiri 838,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• evolutia contului conform acestei strategii. MM foarte riguros si ultimele tranzactii au fost facute luand in calcul si locatia barpaternului. Inainte nu tine-am cont de locatie ci tranzactionam numai

• Intr-o discutie cu cineva dupa forum mi-a spus ca s-a uitat peste filmele lui olciter referitor la break-uri pe candele ori bare si nu le-a inteles foarte bine.   Am adus cateva exemple relevante de

• Clip56 - "Analiza tehnica monthly, weekly si daily " - se poate descarca din:   - ftp ( vizualizare si descarcare exclusiv prin browserul Firefox): ftp://92.87.4.152 user = vizitator parola = a1b

Imagini postate

Postat

Observ ca discursul lui BCE de azi e pozitiv total, totusi nu se inchid pozitii in E/U ( nu e miscare ) Curios

Editat de nirolf69

Postat

BUOB 4h usdjpy. Locatie buna: 62%fib, PPZ. Marimea barei nu ma impresioneaza, as fi preferat o inchidere peste 88.60. O gramada de blocaje in sus. Intrat pe ret. a la Olciter si deja adus SL la intrare.

Cum ai trasat fibo de ti-a iesit 62%. Ca avea o locatie buna si era pe PPZ am observat, dar chestia cu fibo nu. Merci pt intelegere.
Postat
  • Autor

BUOB 4h usdjpy. Locatie buna: 62%fib, PPZ. Marimea barei nu ma impresioneaza, as fi preferat o inchidere peste 88.60. O gramada de blocaje in sus. Intrat pe ret. a la Olciter si deja adus SL la intrare.

Cum ai trasat fibo de ti-a iesit 62%. Ca avea o locatie buna si era pe PPZ am observat, dar chestia cu fibo nu. Merci pt intelegere.

Schimba pe daily si pune fibo de la minimul ala de la 84.90 la maximul de sub 94

Postat

Pe GBP/USD un inside bar insa are multe blocaje. Sa poata fi o continuare a corectiei?

post-4133-12677399935_thumb.gif

Editat de bobyv87

Postat
  • Autor

Pe GBP/USD un inside bar insa are multe blocaje. Sa poata fi o continuare a corectiei?

Nu crezi ca ar fi mai logic sa iei in considerare BEOB-ul alaturat decat IB-ul?

Postat

Ce parere aveti ? Este bine ?

tare-i mic pinu ala , si asa de slabutz aproape ca nu-i pin. Asi fi dorit ceva mai lung si o inchidere mai spectraculoasa.

Posibil sa fie o intrare buna , spatiul pana la prima zona e fff mic si trebuie atentie

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.