Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

vreau doar sa zic, mersi arcond. felicitari pentru ce faci. pe unii dintre noi "ne ai pe constiinta" <:-P .

Necazul e ca sunt " suparati " si altii , de pe alte meleaguri , de activitatea mea subversionista pe net :

Forex DEMO Contests and Competitions run by Forex Brokers

Probabil ca nu vor mai fi asa multe noutati in viitor , sau ... poate ma insel , oricum , pentru mine a fost o foarte mare placere sa fiu util celorlalti in acest mod .

Bafta mare , ca incepe Olimpiada FOREX , cu un Porsche si un InfinitiFX35 drept marile provocari ale perioadei urmatoare .

Numai cand te gandesti la aceste doua trofee si te cuprind emotiile de neimaginat . Nu de alta , dar activitatea obisnuita nu iti ofera prea des astfel de oportunitati .

Dar fara acestea viata nu ar avea asa mult farmec !

Asa ca ... traiti-o din plin , forexul va asteapta , este cea mai " tare " sursa de adrenalina pe care am intalnit-o , si in acelasi timp este un vis implinit , la care noi toti nici nu ne-am fi gandit cu doar cativa ani in urma .

Merita ... prietenii stiu de ce !

• Răspunsuri 412
  • Citiri 124,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Bun, acuma de primit i-ati primit, cum ii scoateti? Si cam pe când?   Am cercetat un pic brokerul, inmatriculati in Cipru, bilă neagră, regularizati de CySEC, o altă bilă neagră, pe de altă parte me

• ai perfecta dreptate . ramai pe pagina in lb. rusa si cu google translate afli tot ce trebuie pentru inscriere . dai click la " Регистрация " , si pe urma afli corespondenta : Фамилия* Имя* От

• Pentru cei care doresc sa vada mai repede ( saptamanal ) rezultatul participarii la concursuri :   High Street Networking. Contest   forex[/acronym]-real-trading-challenge.aspx]http://www.etoro.com

Imagini postate

Postat
  • Autor

Ar fi interesant de postat olista cu brokerii FX care dau cea mai mare prima la deschidere de cont !! Eu nau am gasit o lista

forex[/acronym]-trader-bonuses]New account, first deposit Bonuses from Forex brokers

( de fapt raspunsul l-am dat cu anticipatie , dar , din modestie , nu am dorit sa se vada acest lucru <:-P )

Editat de arcond

Postat

@arcond te felicit si eu pentru concursul de saptamana trecuta unde vad ca iar ai pierdut primul loc la cativa pipsi. Oricum e bine si asa.

M-am hotarat sa castig si eu concursul asta: forex[/acronym]-robot-world-cup.com/rules.php]The Forex Robot World Cup

Dar nu ma supar daca castiga altcineva din Romanica. Da ce, croatii sunt mai isteti ca noi?

Vedeti ca FXCM e broker ECN, deci trebuie sa lansati ordine fara SL si TP, dar le puteti modifica dupa aia.

Mai trebuie sa aveti Relative Drawdown < 50%, lucru cel mai greu de obtinut.

Daca aveti un EA profitabil eu zic sa participati ca niciodata nu stiti cand se misca piata in favoarea voastra.

Mai aveti 5 zile. Hai la joc!!

Postat
  • Autor

Al treilea cont real , de nerefuzat :

3. http://www.plus500.com/ro/Promotions/Bonus.aspx

L-ati " atacat " ?

Este adevarat, daca le vezi platforma ...

Si pe urma , iti vei zice , ce sa faci cu 50RON ? Nu poti deschide nici macar o singura pozitie de minim la toate perechile din tabel si dupa cativa pipsi care au luat-o razna ... totul s-a terminat !

Asa pare la prima vedere .

Si totusi ...

Eu am luat-o ca o provocare , nu am lucrat exclusiv la plus500 , mi-am mobilizat neoronu' si ... iata , acuma am in cont exact 131.35RON .

Daca se mentine rata de profit , in mai putin de o luna ne vedem la Ibiza .

Va invit asadar sa nu tratati aceasta oferta ca pe o mica gluma , ci cu exact aceeasi seriozitate cu care le tratati pe toate celelalte .

Chiar este o " mare " provocare , o piatra de incercare in formarea fiecaruia ca un bun trader .

Ati reusit la plus500 , veti rusi la oricare alt broker .

Eu nu doresc decat atat sa va spun : ganditi-va bine la aceasta oferta , in fond este o floare rara cu care nu va veti intalni in orice zi .

Decizia va apartine .

Postat
  • Autor

Competitia spre profitabilitate pe piata forex , in conditii extrem de avantajoase , nu cunoaste pauza .

O oferta care merita incercata :

SwissDealing S.A.

Suna frumos :

" No deposits

Near-zero spreads

No margin requirements "

Nu am alte detalii , sunt la momentul " zero " , daca cineva are deja experienta , orice informatie este binevenita .

La urma urmei , alegerea brokerului este o chestiune foarte importanta , daca e sa optezi pentru unul dintre cei mai buni , din start ai un avantaj de loc de neglijat .

Mai ales ca , in cazul in care indraznesti sa vezi o lista cu brokeri si comentarii la adresa lor te apuca ameteala .

Postat
  • Autor

Ocazie rara - 100$ pentru sansa de a castiga 100000$ !!!

AC Trading Co

Mult mai buna decat la 6/49 sau pariuri sportive . Si totul depinde doar de tine .

Doresc sa precizez ca mi-a produs o deosebita placere sa vad multe nume cunoscute aici pe forum la : http://www.rtfx.com/trading-masters/rankings.html

Felicitari celor care s-au inscris !

Febra concursurilor chiar a " prins " .

Editat de arcond

Postat
  • Autor

Ei zic ca-i " THE BIGGEST DEMO CONTEST NOW " :

Prime4x - Demo Contest

Cu premiile astea :

The first prize $10,000

2nd $5,000

3rd $2,000

4th $1,000

5th $1,000

6th $500

7th $500

nu prea iti vine sa-i contrazici , mai bine te concentrezi sa castigi unul .

Asta e , promotia la concursuri continua , ca-i supraoferta !!! ( nimeni sa nu se supere , mai ales in aceste zile ).

Bafta mare !

Postat
  • Autor

Al treilea cont real , de nerefuzat :

1. Marketiva - 5$ - la inregistrare ;

2. FxClub - 20$ , pentru +1$ la Fxdrive ;

3. http://www.plus500.com/ro/Promotions/Bonus.aspx

Mult - putin , stiti cum e cu ... calul de dar . Important este pentru incepatori sa treaca in cel mai scurt timp pe " real " cu mult curaj .

Bafta !

SEMNATI ACUM !!!

Al IV-lea cont gratis de 50$ :

https://www.fxgm.eu/en-US/Account_Types.aspx

http://www.fxgm.eu/PDF/TNC_Promotion_50.pdf

Promotia expira pe 31.03 , de aceea am subliniat . Aveti asistenta in limba romana .

Editat de arcond

Postat
  • Autor

Sezonul ofertelor de senzatie in forex este in toi .

10 premii de $25000 , pentru o luna de concurs pe conturi demo si live , de neimaginat la alti brokeri :

King of the Micro | Monthly Forex Micro Trading Contest

$25 cadou , pentru oricine , de la acelasi broker , a carui seriozitate nu poate fi pusa la indoiala :

http://www.forexmicrolot.com/tradeshow.jsp?CMP=SFS-70160000000DS0Q&keyword=021036

$50000 sau L30000 , cum doriti , numai sa lucrati putin pentru acest premiu , si ... gata , contul vi s-a " burdusit " cu verzisori :

http://www.gftuk.com/trading-challenge/terms.asp?aid=7825

Un Lotus , tocmai bun de oprit sub balconul iubite. Stiti ... chitara s-a cam demodat :

"Lotus" Campaign

Atentie mare la acceleratie , cu gropile din Romania ... nu se stie ...

Un Hummer impresionant pentru cei care doresc sa mearga la vanatoare , intr-un safari prin Africa sau doar sa-i impresioneze pe vecini sau pe ceilalti participanti la trafic :

"Hummer to a jammy fellow " campaign

$50000 cont de tranzactionat , sa va testati toate strategiile pe care vi le-ati imaginat deja , sau chiar si pe cele imposibile :

World Cup Advisor

$10000 . Ati refuza o astfel de oferta ?

Forex Competition - $20,000 in prizes every month!

Si totusi ... mai jucati la bingo , 6/49 sau FreeCell ?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.