Sari la conținut

Strategie cu elemente preluate de la Bill Williams plus altele

Postări Recomandate

Frumos, doar ca uite o posibila divergenta ascunsa pe 1h:

post-2415-127018662148_thumb.gif

s-ar putea sa faca inca un val in jos inainte sa o ia decisiv in sus?

Aha, deci trebuia sa astept ce se intampla in functie de divergenta de pe H1, si dupa aceea intram

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Referitor la EURGBP eu nu zic ca ar fi trebuit sa faci sau sa nu faci ceva, doar ca eu as fi spus pass pt ca divergenta aia ascunsa face ca probabilitatea de reusita sa nu fie excesiv de mult in favoarea mea. Ar fi ciudat sa iti atinga sl-ul si apoi sa o ia in sus.

O alta varianta era sa intri cu volum mai mic si sa muti sl-ul chiar la minimul de jos... asa mentineai riscul tranzactiei acelasi dpdv procentual relativ la cont, si in acelasi timp erai in trade in cazul in care totusi poate divergenta ascunsa nu se confirma... daca totusi se confirma si mai are loc un val in jos si un nou setup fara sa iti atinga sl-ul atunci poti piramida cu inca o pozitie la un nou setup.

Link spre comentariu

stii in legatura cu divergentele

De fiecare data atunci cand se formeaza o divergenta clasica pe TF mare sa zicem H4, cand intri pe H1 ai o alta divergenta ascunsa care nu te lasa sa intri.

Ce facem in acest caz ?

Nu riscam sa pierdem intrarea ?

Link spre comentariu

Daca tii tu atat de mult sa mergi impotriva trendului pe idea ca se inverseaza... da, s-ar putea sa pierzi intrarea, dar eu as prefera mai degraba sa pierd o intrare decat sa pierd o tranzactie... de aia de cele mai multe ori sunt prieten cu trendul... si el cu mine <:-P

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.