Sari la conținut

Strategie cu elemente preluate de la Bill Williams plus altele

Postări Recomandate

Iata aici un exe. asa cum il inteleg eu.

Acum toate lucrurile de care vorbeam noi ieri, si eu unul nu eram sigur cand se schimba trendul, acum mi-am deschis ochii cu ajutorul lui Scrat.

Sarbatori fericite !

post-2700-127028100481_thumb.gif

post-2700-127028101403_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sian dar daca combinam divergentele atentie divergentele, cu volumele si cu corelarile dintre TF-uri ?

Sistemul perfect e sistemul care ti se potriveste nu? :)

Later edit: Revenim la aceleasi idei care le-am dezbatut pe mess si le-am prezentat si prin ajutorul topicului legat de Van Tharp Linkul

Tu parca esti intr-o continua cautare a Marelui Secret din trading si tocmai pentru astfel de oameni am deschis acel topic. Sper sa fie de folos cuiva... il recomand calduros.

Editat de sian
Link spre comentariu

sian dar daca combinam divergentele atentie divergentele, cu volumele si cu corelarile dintre TF-uri ?

Sistemul perfect e sistemul care ti se potriveste nu? :)

Later edit: Revenim la aceleasi idei care le-am dezbatut pe mess si le-am prezentat si prin ajutorul topicului legat de Van Tharp Linkul

Tu parca esti intr-o continua cautare a Marelui Secret din trading si tocmai pentru astfel de oameni am deschis acel topic. Sper sa fie de folos cuiva... il recomand calduros.

Eu spun ca nu alerg dupa marele Graal ci dupa probabilitatea de a aveea mai multa sansa de reusita atunci cand initiez o tranzactie. Ce spui ma crezi ?

Altceva interesant am descoperit si anume: dupa ce am scris aici despre corelatii intre TF-uri, divergente, linii de trend si volume, si uitandu-ma cu atentie la profilul lui Scrat am vazut ceva uimitor.

Si el tranzactioneaza dupa aceleasi reguli, fara ca eu sa stiu bineanteles acest lucru inainte.

M-am bucurat si eu ca un copil mic cand am vazut asa ceva.

De ce ? Pt. ca eu cred asa: Scrat este printre putinii de pe acest forum care face ceva din aceasta meserie.

Spor la distractie

Link spre comentariu

Si scuze ca spun asta dar tu nu ai citit deloc cu atentie topicul cu Van Tharp... am scris acolo ca omul a studiat cam 5000 de traderi de succes si concluzia era ca sansa de reusita nu depinde deloc de ce indicator sau tactica folosesti ci de cum o folosesti si de ce o folosesti...

Link spre comentariu

De obicei nu urmaresc decat perechile principale. De plictiseala m-am uitat peste cateva crossuri cu JPY si am dat de un setup interesant pe CHFJPY

De daily graficul spune totul, iar pe 4H nivelul 61.8 Fibonacci ar trebui sa fie clar pentru oricine. Cireasa de pe tort ar fi fractalul format pe 4H o data cu MACD ce este deja peste semnal si se indreapta spre 0 daca urmeaza spargerea fractalului.

post-2415-127093900987_thumb.gif

post-2415-127093901388_thumb.gif

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.