Sari la conținut

Undele Elliott - analiza si trade


Postări Recomandate

Buna ,

 

Revin cu noi precizari pentru perechea valutara EUR-USD, intrucat se pare ca valurile corective A si B , au fost finalizate .

In aceste conditii , valul C are sanse mari de a retrage complet valul B , ceea ce este necesar pentru a cobori sub pragul de 1.31645 ( retragere Fibonacci 38,2% ) . Corectia va dura cel putin pana maine dimineata .

Sper ca au fost si sunt folositoare analizele postate , iar cei care au avut incredere , au iesit in profit .

Numai bine si portofele pline !

post-3630-0-18553100-1332315661_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 990
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Buna ziua,

 

Dupa cum am spus , evolutia EUR este estrem de complicata, valul care este in desfasurare ( d(alb)) pare sa fie o corectie mult mai complexa decat ma asteptam, formatiunea de dublu zig-zag nu poate fi decat primul picior al corectiei complexe, fiindca ultimul val c ( blue) din formatiune ( dublu zig-zag) a fost un monoval si nu un polival ( impuls terminal ) cum m-am asteptat, ca sa consume mai mult timp si prêt , corectia va fi mai mare cu un grad de complexitate. Probabilitatea cea mai mare este sa fie un Flat , fiindca primul picior este corectiv.

 

Desfasurarea acestei formatiuni si felul structurii ei ne va informa actiunea pietii viitoare .

 

Revenind la analizele anterioare , din cauza ca in piata apare o complexitate mai mare exista posibilitatea sa revizuiesc analiza tehnica de nivel superior ( cu un grad si cu doua grade mai mare ). Formatiunea de un grad mai mare aparent contractiva pare sa nu fie un triunghi.

post-6242-0-79456200-1332484631_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

CAD/JPY

 

Exista posibilitatea ca perechea CAD/JPY sa nu iti fi terminat caderea (cel putin sa nu fi finalizat valul C desenat cu mov) si ca presupusul val 5 (albastru light sky) sa fie doar parte a valului 3 al lui C, acum urmand sa desfasoare valul 5 si valul C sa se incheie definitiv.

 

post-2510-0-66492500-1336115696_thumb.png

 

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

GBPCHF, analiza pe termen mediu

 

Se pare ca valul 3 din 5, nu s-a incheiat inca, caci a facut un nou maxim. Inca imi sustin ideea, conform careia, va urma un val 4 al 5-ului (din valul C) care va cobora sub valoarea de 1.50393, ca sa se intercaleze cu valul 2 al impulsului, pentru a fi impuls terminal si, de-abia apoi, va urma un val 5 esauat sau nu - vom vedea la timpul respectiv.

Cand se va face acest lucru - nu stiu, dar tind sa cred ca nu mai e mult. Eu am avut un short de 60 de pips insa l-am asigurat la +1 pi profit si mi l-a ras. Voi astepta o noua sansa. Pana atunci tot in sus.

 

http://www66.zippyshare.com/v/88938781/file.html

 

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

AUD/USD, analiza pe termen mediu si lung

 

Este posibil sa ne aflam intr-un val corectiv 2 (culoare teal pe imagine), dintr-o miscare viitoare corectiva sau impulsiva in natura. Fiindca stim, ca un impuls (1-2-3-4-5) poate fi parte integranta a unui impuls sau a unei corectii, asa ca, deocamdata nu stim ce urmeaza ca grad mai mare. Ceea ce stim este miscarea-diviziune va fi foarte agresiva (in genul celei din 2008), caci este posibil sa urmeze valul 3 impulsiv, iar acest val, se stie este, de departe, cel mai violent. Oricum, pana nivelul de 0.8064 nu este invalidat si odata cu el si valul 4 (albastru) - sunt foarte multe scenarii ce se pot dezvolta, inclusiv cel de care vorbesc unele comunitati de pe forum-uri, potrivit carora, miscarea up (termen lung) nu s-a incheiat si ca vor urma miscari peste maximul de la 1.10802. Deci, vom fi in expectativa, in acest sens.

 

post-2510-0-88859100-1342351061_thumb.png

 

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Analiza interactiva, GBP/USD

 

Ghiciti ce miscare dominanta va face pretul in urmatoarele ore conform acestei sumare analize a valurilor Elliott?

 

post-2510-0-11087600-1342467388_thumb.png

 

a. Va urca

b. Va scadea

 

Motivati raspunsul. Eventual trasati si miscarea peste imaginea postata de mine. Cel care va da raspunsul cel mai bine argumentat si se va apropia cel mai mult de structura viitoare va primi respectele mele.

 

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.